De Groene Leugen(s)

“Volksverlakkerij!” “Bedrog”

“Zonnepanelen zijn bijna zes keer zo schadelijk voor het milieu als een olie gestookte energiecentrale.”

Mensen die denken het milieu een plezier te doen door een elektrische- of hybride auto aan te schaffen, komen flink bedrogen uit. Een 20 jaar oud brik is zelfs minder schadelijk voor de natuur.
Zonnepanelen zijn bijna 6 x zo schadelijk voor het milieu als een olie gestookte energiecentrale, en ook elektrische auto’s zijn contraproductief. De ‘Energiewende’, de omschakeling op ‘groene’ energie in Europa, is dan ook één grote leugen. Dat zegt niet een bobo uit de olie-industrie, maar de internationaal erkende milieupionier professor Friedrich Schmidt-Bleek, winnaar de van ‘Takeda World Environment Award’ en initiatiefnemer van het ‘World Resources Forum Davos’. Zijn nieuwe boek ‘De Groene Leugen’ is feitelijk één lange aanklacht tegen het milieubeleid van de politiek.

‘Ophouden met deze volksverlakkerij,’ en dit is bedrog’ zijn zomaar enkele zinnen waarmee Schmidt-Bleeks in zijn nieuwe boek het groene klimaatbeleid in Europa omschrijft. ‘De ontwikkelingen in de politiek baren mij zorgen en maken mij daadwerkelijkheid woedend,’ zegt de professor in een interview met Wirtschafts Woche.

Lees verder bij collega-blogger Xander

Wie de tijd, het geduld en de taalkennis bezit, kan zich deze ingesloten video achter de kiezen steken:

Grüne Lügen

4 gedachten over “De Groene Leugen(s)

 1. Zagevent. Wil alleen maar zijn boek verkopen. Zonnepanelen zijn gemaakt van silicium, en dat is zand. Meer dan genoeg van.

 2. We moeten voorzichtig zijn met uitspraken want achter de ganse problematiek van het milieu gaat de verborgen agenda schuil van de NWO. Het gaat hiet dan ook om een “milieuvlag” die de lading niet dekt.
  Dit kan het best geïllustreerd worden met de analyse van de Club van Rome, zie tekst hierna,en met een bruggetje naar de webstek van de Thedailysheeple, wat de laatste evoluties betreft .(in het kader van Agenda 21 van de UNO).
  Deze milieu problematiek dient dan in feite voor het verwezenlijken van de
  Wereldregering. Naast het milieu speelt ten andere ook de massale immigratie in Noord-Amerika en Europa een belangrijke rol.
  Als wie aan het klimaat doemdenken durft te twijfelen wordt in dezelfde zak gestoken samen met diegenen die zich verzetten tegen de multiculturele mesthoop.
  Citaat Club van Rome :
  “..Climate change was created by the Club of Rome who stated that “in searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill. All these dangers are caused by human intervention and thus the real enemy, then, is humanity itself believed humanity requires a common motivation, namely a common adversary in order to realize world government. It does not matter if this common enemy is a real one or one invented for the purpose.” – See more at: http://www.thedailysheeple.com/future-earth-re-branding-agenda-21-for-environmental-control_062014#sthash.U4EYprha.dpuf..”
  Dit citaat zegt duidelijk wie er wordt geviseerd!!
  Onafgezien van de politieke aspecten van de milieu en klimaatproblematiek, is het ook een domein dat zich leent tot massale fraudes, zie o.a. Electrawinds.
  In Italië is de mafia in deze branche gestapt(hoe kan het anders). Het gevolg is dat het daar nu vol staat met windmolens waarvan een deel niet aangesloten is!!.
  zie bruggetje :
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2356879/Italian-mafia-turns-wind-farm-investment-launder-money-benefit-EU-subsidies.html
  De baard van Oostende is dus in goed gezelschap!!!

 3. Het is niet alleen een groene leugen maar ook een rode leugen maar dat interesseert VDLN niet hij heeft de miljoenen subsidies al op zak

 4. Groene stroom/energie is een geldklopperij uitgevonden door de politiek, waar voor de belastingbetaler/consument opdraait, niet meer, niet minder. En het is inderdaad een leugenachtige constructie.

Reacties zijn gesloten.