10 gedachten over “Zeg het nog eens Pat.

 1. Volgens onbetrouwe bron ! Als tegenprestatie voor verplichte Islam lessen in het westen ter bevordering van wederzijds begrip, zou het midden Oosten , katholieke godsdienstlessen introduceren in hun scholen . Dan kunnen ze in de toekomst KiEzEn in welk sprookje ze willen geloven !

 2. De (zogezegde ) katholieke scholen zullen de islam lessen met plezier invoeren zo zijn de tjeven eenmaal tot ze zullen vaststellen dat de godsdienst van de vrede de katholieke lessen zullen verbieden

  • Heb het al meer gezegd, wij kunnen lessen trekken uit de joodse gemeenschap. Enkele jaren geleden wou een niet-joodse vader zijn kind inschrijven in de gerenommeerde en gesubsidieerde Tachkemoni school in de Lange Leemstraat/Antwerpen. Dat werd door de school geweigerd. De vader spande een proces aan. Hij verloor. Hij ging verder tot bij het Hof van Beroep. Voor het Hof van Beroep is “het behoren tot een bepaalde religie is een zaak van die religie zelf en kunnen alleen de religieuze overheden hierover een beslissing nemen”.
   Stel u even voor dat katholieke scholen zich in hun toelatingsbeleid zouden steunen op die uitspraak van het Hof van Beroep en moslim kinderen zouden weigeren. De Witte zou een hartaanval krijgen.

    • Haha Raymond, ik wist niet dat een instituut, en dat is de Kerk toch, ook een hartaanval kon krijgen..

   • Beste Anna,
    Ons blij maken met een dode mus (zoals ze in Aantwarepe zeggen)

 3. Daar was gister ‘n nuusberig dat Suid-Afrika nou geteiken word as “afspringplek” vir Moslemterreurdade. Ons land het van ‘n eens “veilige hawe vir almal”, tot ‘n “hel vir almal” verander. Sedert 1994 het sowat 750 000 Chinese ons land binnegestroom; die Indiërs het méér geword; en sowat 10-miljoen onwettige swartes uit ander dele van die Afrika-kontinent het ons land binnegestroom. Misdaad het totaal handuit geruk.

Reacties zijn gesloten.