Cyclus

Recycling pijlen cyclus | Gratis Iconen

ONZE UITDAGING:  OVERGAVE IN EIGEN KAMP

Als men met weinigen moedig tegen een overmacht vecht, telt ieders kracht.  Hierna hoe men het ziet in het voormalige “eigen kamp”:   uitspraak Jan Jambon : “”Als alles goed gaat, hebben we op 1 oktober complete vrijheid terug”  (Gva 8.5.21) en ’t Pallieterke voorblad 6 mei: “En nu snel terug naar het oude normaal”.

Als men oordeelt dat een samenleving met vaccinatiepaspoorten normaal is, dan stemt men ook in met verworven “apartheid” en “medisch-geheim-opgeheven certificaten”.  Premier De Croo zegt juist tegen VTM dat begin juni de corona-paspoorten klaar zullen zijn.  Als men oordeelt dat het “nooit”-meer afschaffen van de mondmaskers (muilkorven) en het verplicht afstand houden, terug naar normaal betekenen, dan dwaalt men of bedriegt men de goegemeente.

We beschikten over een Vlaams-nationaal raamwerk, dat al fel verzwakt was, gedurende de laatste 2 decennia, omdat de volledige media, de goed gespekte kunstenaarswereld  (genre Luc Tuymans en Tom Lanoye) en alle partijen (uitgezonderd het VB) een offensief hadden gevoerd om het Vlaams-nationaal bewustzijn te vernietigen.  Nu men een staat van beleg heeft afgekondigd, onder voorwendsel van een virus, schrijven zelfs figuren uit onze rangen vol trots dat ze het vaccin zijn gaan ontvangen.  In onze rangen moest men al vol argwaan zijn, als een Frank Vandenbroucke en Alexander De Croo alle vrijheden afschaffen en toch klinkt de stem absoluut veel te zwak van de verzetsmensen.

De psyche van ons (en naburige volkeren) wordt intussen gevaarlijk aangetast.  Ik kom regelmatig in Nederland, en vergeleken met hen worden hier driemaal meer de mondmaskers gedragen  (ik bedoel op plaatsen waar het niet strikt verplicht is).  Als men vele mensen kruist, treft me hun nietszeggende blik, hun gelatenheid.  Het evolueert naar de “”Dode zielen” van Nikolaj Gogol (1809-1852), die de situatie van de lijfeigenen beschreef in het 19e eeuwse Rusland.  Mensen zonder masker, jong tot oud, kan men prettig groeten, er is vaak een begrip in de blik; de gemaskerden hun blik is dood; onder hen zijn veel sneeuwvlokjes.  Relatief jonge mannen en vrouwen die niks meer van het verleden, de ideologieën, de manipulaties af weten.

Omtrent de existentie van een in wezen groot Russisch volk, waarvan ik leerde houden door het boek van de schitterende Maarten Tengbergen (1949-….) : “Klassieken van de Russische literatuur” Aula.   Mensen zouden zich moeten informeren hoe moeilijk het is uit een (geestelijke) slavernij op te staan, terwijl heel spraakmakend Vlaanderen nu vrijwillig in een niet meer eindigende  dhimmitude binnentreedt.

Men heeft nog geleerd van de in de islam en het talmudisme gebruikte takiyya*.  Heel de opkomst van dit buiten-wet-stellen door het beleid is gepaard gegaan met verhuld taalgebruik en verkondiging van wezenlijk misleidende medische gegevens.  Zo moet ik toch even vermelden, dat de gevolgen en de bedoelingen van de wereld-vaccinatie, met hulp van alle digitale kanalen, wordt verdoezeld.  Zonder aan paniekzaaierij te willen doen, of complotdenken te beoefenen, dienen met talrijke alarm-boodschappen rekening te houden, waar voor catastrofale gevolgen over middelkorte termijn wordt gewaarschuwd (gaande tot een genocide tegen de mensheid).  Ook moet men rekening houden dat ook andere plannen van het WEF en de miljonairs-misdadigers zullen uitgevoerd worden, zoals een grootschalige cyberaanval, het in de vernieling helpen van de voedsel-aanvoerlijnen en het opheffen van de werkelijke waarde van reëel geld.

Elk verzet en voorbereidende maatregel, hoe klein ook, is waardevol.  Hier een reeks te volgen aanbevelingen : diegenen die over grondstukken beschikken: teel een hoeveelheid groenten, zorg dat u beschikt over contacten in eerstelijn-voedselvoorziening (rechtstreeks van de landbouwers/telers), steun de kleine middenstand en ondernemers, als u over liquiditeiten beschikt, zet minstens een deel over in materiële blijvers (goud, zilver, onroerende objecten of blijvend waardevolle (kunst) artikelen.  Leef gezond door voedsel van gekende afkomst en door te genieten van de natuur.

Het voornaamste doel van dit artikel blijft echter, tot het besef bijdragen in de volksgezinde, vrijheidslievende partijen, dat de Illuminati/banksters/multi-miljonairs gaan voor de afschaffing van onze oppositie.  Het programma dat begonnen is, met Covid, en tot doel heeft een digitaal-gestuurde mensheid te ontwerpen, is zo crapuleus, dat velen uit onze Beweging het niet durven/willen geloven.  In België ziet men goed dat deze crisis een opstap geweest is om elke fysieke oppositie te verbieden.  Er is inderdaad buitensporig opgetreden tegen La Boum I en II, maar stel uzelf de vraag wat indien het een Vlaamsgezinde manifestatie was geweest!!

Politiekers, bestrijd de voorliggende pandemiewet, die zgn. bedoeld is voor een “epidemische noodsituatie”.   Weerom wordt een zgn. gezondheidscrisis gebruikt om de vrijheden (voorgoed?) in te perken.  

Laten we, ondanks de voorspelde en uitgekomen eeuwige mondmaskers, vaccinatiepassen en vrijheidsbeperkingen, onze strijd verder zetten.  We mogen ons niet voegen bij de grote schare “Dode Zielen”.

Jos Wouters, Boom, 8.5.2021

Aanbevolen:

Eine Analyse von Teststäbchen aus Covid PR test eines Krankenhauses in der Slowakei bestätigt Genozid

Humanity is satanically possessed  – Henrymakow.com

Ik haat de media – Jensen Sow Nr 335

Het Plan – Jensen Show Nr 338                 

Servus TV-Film : “Corona auf der Suche nach der Wahrheit.  Servus-TV

TV-Libertés

*Takiyya of Taqqiyya (التقية – ‘vrees’) (ook gespeld als Taqiyya/Takiyyah/Taqiya/Tuqya) geldt in de islamitische traditie van sjiieten, ismaëlieten en druzen als een toegestane gedragsregel om het geloof onder bedreiging of dwang te verbergen. Takiyya is een theologisch concept en betekent ‘zich beschermen tegen’.

2 gedachten over “Cyclus

 1. De maatregelen in Belgie zijn onwettelijk: een rechtbank in Brussel heeft de rechtzaak van de Liga (van de mensenrechten) tov de Belgische staat uitgesproken in het voordeel van de Liga.
  De overheid heeft dit vonnis van maart 2020 naast zich neergelegd met het argument dat het enkel geldt voor de Liga, wat onjuist is.
  Een nieuw vonnis is aangespannen voor de rechtbank in Antwerpen dit maal om een bevestiging te krijgen dat het vonnis uit Brussel voor iedereen geldt. Dit vonnis is nog niet uitgesproken.

  Ondertussen blijft men de PCR test, waarvan bewezen is dat deze onwetenschappelijk is, uit benedenstaand paper, verder gebruiken …

  The retraction paper: cormandrostenreview.com/report

  The retraction paper just submitted last week that concludes: “In light of our re-examination of the test protocol to identify SARS-CoV-2 described in the Corman-Drosten paper we have identified concerning errors and inherent fallacies which render the SARS-CoV-2 PCR test useless”

  Realiseer U dat
  1. de pcr test geen infectie kan aantonen
  2. de pcr test geen diagnose vervangt, enkel een arts kan een diagnose stellen
  3. de pcr test geen CE goedkeuring heeft om als diagnose test te worden gebruikt, enkel om als onderzoeks test te worden gebruikt
  4. de regering de internationale wet overtreedt wanneer men voorwaarden stelt aan de terugkeer van Belgen naar Belgie: dit is onwettelijk.
  Een overheid kan quarantaine inroepen op een individu, doch dan moet een geneesheer de vaststellingen doen en dan heeft men recht op een advokaat.
  Een terugkeer van een burger naar zijn thuisland kan NOOIT onder voorwaarden volgens het internationaal europees recht: dit is tegen de rechten van de mens.
  Internationaal recht heeft voorrang op de Belgische wetgeving.
  Men speelt dus een zeer vies spel dat men zeker gaat verliezen.

  De vaccines zijn geen vaccines maar een medisch experiment.
  Deelname in een medisch experiment moet met informed consent, of men begaat een MISDAAD (Nuremberg Code). Dus vaccine paspoorten kunnen helemaal niet: er bestaan geen goedgekeurde vaccins !

  meer details: Michael Verstraeten by de “Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie” op youtube –

  • Dank voor uw bijdrage. Met enige vertraging geplaatst gezien uw reactie in de spambox terecht gekomen was en wij dit nu pas opgemerkt hebben.

Reacties zijn gesloten.