1 gedachte op “Barcelona herleeft

 1. Wat een belangrijke rol heeft gespeeld bij het einde van de “lockdown” in Spanje is het resultaat van de verkiezingen in Madrid :
  https://nos.nl/artikel/2379457-partij-die-campagne-voerde-tegen-coronaregels-wint-regionale-verkiezingen-madrid
  met citaat : “De regionale parlementsverkiezingen in Madrid zijn overtuigend gewonnen door zittend regiopresident Isabel Díaz Ayuso van de rechts-conservatieve Partido Popular. Met 99 procent van de stemmen geteld heeft Ayuso 44 procent van de kiezers achter zich. Drie rivaliserende linkse partijen behaalden samen 41 procent. De verkiezingen in Madrid worden als belangrijke graadmeter gezien voor de landelijke politiek. Ayuso staat bekend als fel tegenstander van het coronabeleid van de sociaaldemocratische regering van premier Sánchez. Ze voerde campagne met de slogan Libertad (vrijheid), waarmee ze veel mensen achter zich kreeg. Bij de vorige verkiezingen, twee jaar geleden, behaalde ze nog 22 procent. In haar overwinningstoespraak bij het hoofdkantoor van de partij in Madrid zei Ayuso tegen honderden toehoorders dat de winst steun betekent voor haar beleid om bars, restaurants en winkels open te houden tijdens de coronapandemie. Dat deed ze naar eigen zeggen om de economie draaiende te houden.” (=einde citaat).
  Ik heb niet de minste sympathie voor de P.P., maar de belangrijkste les die uit dit resultaat kan getrokken worden, is wel dat het verzet tegen de linkse terreur van de federale regering werd beloond in het stemhokje. Blijkbaar is er dan ook geen of weinig kiesfraude geweest, wat het kiesresultaat kan verklaren.
  Het is een groot verschil met recente verkiezingen in Nederland en Duitsland waar een groot gedeelte van het klootjesvolk blijft stemmen voor de Covid 19(84) terreur, en dit afgezien van de kiesfraude die er m.i. zeker geweest is, maar die geen afdoende verklaring kan geven voor het stemresultaat.
  Het voormelde illustreert wel dat het de moeite loont om in het verzet te gaan tegen deze Covid 19(84) samenzwering en terreur. Men dient dan wel de stier bij de horens te vatten en de waarheid te onthullen over deze samenzwering. Waar zit het V.B. ?? Deze partij heeft hier de kans van haar leven om door te breken, onder het motto :
  “Ga in het verzet, stem voor het V.B. ! Is het niet uit politieke overtuiging, doe het dan als wraak voor de ondergane terreur, en tegen de verraders en collaborateurs”. Het V.B. kan er dan nog fijntjes aan toe voegen : We zijn een verzetspartij, maar wel zonder de duizenden moorden en verkrachtingen , zoals tijdens en na WO II.

Reacties zijn gesloten.