Britse vice-premier ruilt ‘Britse waarden’ voor dhimmitude

Islam an unconvenient truth

Klik om te vergroten Studio Rony

Vice-premier VK: “Britse waarden beledigen moslims”

Nee, dit is geen grapje. Hij zei het echt. Nick Clegg van de LibDems heeft een sorrybrief geschreven aan de ‘Muslim Council of Britain’ en gaat daarin uitgebreid op de knieën.

Bij een recent onderzoek waarbij enkele scholen in het Britse Birmingham waren betrokken werden bizarre taferelen aangetroffen: gescheiden godsdienstlessen waarbij alleen de islam op het programma staat, muziek werd afgeschaft en schoolreisjes die alleen door moslims konden worden bijgewoond.

Uiteraard reageerden de Conservatives meteen. Deze wanpraktijken moesten worden aangepakt, aldus de minister-president, en in de plaats van dit islamitische uitsluitcurriculum moesten ‘British values‘ worden onderwezen. Wat zijn die ‘British values’ dan? Nou, volgens premier Cameron zijn dat de volgenden: vrijheid, tolerantie, respect voor de wet, geloof in persoonlijke en sociale verantwoordelijkheid en respect voor de Britse instituties. Het ministerie van onderwijs voegde daar later ook nog individuele vrijheid en tolerantie voor andersgelovigen aan toe.

Kortom, een heel keurig en net rijtje dat opsomt waar westerlingen voor staan. Als er iets mis mee is, dan is het misschien de Britse arrogantie dit te scharen onder ‘Britse waarden’. Dit zijn namelijk de peilers onder de gehele Westerse samenleving en verklaren het succes van de Europese en Noord-Amerikaanse landen. Maar een kniesoor die daar over valt, want deze waarden verdienen gewoon respect, trots en verdienen het met verve te worden uitgedragen. Hoe je ze ook noemt.

De vice-premier van Groot-Brittannië – Nick Clegg – denkt daar echter anders over. In een open rebellie tegen zijn eigen baas Cameron schrijft de LibDem-partijleider een kruiperige en gluiperige brief naar de zogeheten ‘Muslim Council of Britain’ waarin hij luidkeels afstand neemt van Britse waarden:

Mr Clegg is worried that some Muslims are offended because their religion is often singled out when ministers talk about “British values”. He believes that David Cameron and Michael Gove, the Education Secretary, may unwittingly anger Muslim community leaders the Government needs to tackle extremism and could fuel Islampohobia among the British public.

Lees verder…

5 gedachten over “Britse vice-premier ruilt ‘Britse waarden’ voor dhimmitude

 1. Rule Britannia! Hun arrogantie omspant de ganse wereld.
  Ze stonden op hun achterste poten voor het Lied der Deutschen, voor het ‘Deutschland, Deutschland über alles’ Nochtans omspande die liefde slechts ‘von der Maas bis an die Memel, von der Etsch bis an der Belt.’

 2. Nick Clegg is een geobsedeerde adept van de EUSSR, en dan ook van de multiculturele mesthoop. Zelf is hij de zoon van een half- Russische bankier en een Nederlandse moeder, en is getrouwd met een Spaanse. Een typische bastaard!!
  Zijn obsessie voor de EUSSR is ook niet verwonderlijk, het zal blijkbaar in het bloed zitten, zie het bruggetje hierna over zijn Russische voorouders.(en vooral over één van zijn tantes).
  http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2074174/The-truth-Nick-Cleggs-proud-Russian-ancestry.html
  Bastaards worden gekenmerkt door een genetische degeneratie, die omschreven wordt door :” ze worden dommer, ongezonder, en gevaarlijker…”(bron : De Mietjesmaatschappij- Marcel Roele ).
  Over de reacties van Cameron dient men zich evenmin illusies te maken. Deze zijn enkel ingegeven door de hete adem in de nek vanwege de UKIP van Farage. Het is dan ook niet de bedoeling van Cameron en de Tories om er iets aan te doen, maar enkel de indruk te geven dat men er iets aan doet. (en dit voor zuiver electorale redenen).
  De grond van de zaak is dat de islam geen godsdienst is, maar een totalitaire ideologie, die door de NWO gebruikt wordt om onze westerse beschaving te vernietigen en de Tories zitten hier evengoed mee in de slag.
  De islamisering van Engeland is geen verrassing, ze werd reeds beschreven in het boek “The Flying Inn” van Chesterton in 1914!!!!
  Nick Clegg kan dan het best vergeleken worden met Lord Ivywood uit het voormelde boek(=lord klimop). Lord Ivywood is een politicus die alle contact met de bevolking heeft verbroken, en geobsedeerd is van de islam, die hij aanziet als de godsdienst van de vooruitgang!!!
  Het is spijtig dat in de media niet verwezen wordt naar het verleden, waar er voldoende elementen aanwezig zijn, om de verraders en saboteurs van heden, te ontmaskeren. Met behulp van internet is al veel mogelijk.

 3. Had Engeland ten tijde van Hitler een dergelijke regering van mosselen gehad , zoals heden ten dage , met hun tolerantie en alles erop en eraan . Dan liepen ze nu allemaal rond met een bles en hitlersnorretje en was Duits de hoofdtaal.

 4. Dat de islam in oorlog is met de islam vind ik een goede zaak hoe meer ze elkander uitmoorden hoe beter en hopelijk vermindert daardoor het aantal islamieten

 5. Dit lijkt een afspraakje tussen Cameron en Clegg, want ze zijn beiden even links. Cameron moest wat kritiek geven op de moslims, en Clegg moest dat onmiddellijk relativeren…

Reacties zijn gesloten.