Men zegge het voort

Aankondiging FreddyOp weg naar een volgende oorlog?

Het is onze mening dat de meeste oorlogen van de laatste 50 jaar steeds door dezelfde ondefinieerbare groep werden aangestoken.
Wij noemen deze Amerikaanse groep: de UKWAL (United krachtpatsers van Wapenleveranciers en hun Lobbyisten). De touwtjes van deze groep zijn in handen van een paar honderd miljardairs die bijna de totaliteit van alle wapenleveringen in hun handen hebben.

Van duikboten tot vliegdekschepen, van bommen tot uniformen en van bommenwerpers tot raketten: het heeft allemaal geen belang.Wat wel belang heeft is dat het hier over enorme bedragen gaat die meestal winstmarges opleveren waarvan men in andere economische sectoren slechts kan dromen.

Om dit systeem in leven te kunnen houden moet men bijna permanent op een of andere plaats in staat van oorlog zijn. Via een paar honderd vetbetaalde lobbyisten, die als enige opdracht hebben een groot aantal beroepspolitiekers in hun macht te houden, kan UKWAL het steeds regelen dat ze op hun wenken worden bediend. In aanloop van iedere verkiezing worden fortuinen aan die beroepspolitiekers toegeschoven voor hun zogenaamde “campagne“.

De grootste bedragen gaan natuurlijk naar de politieke zwaargewichten om met de presidentskandidaten te beginnen. Na de verkiezing zijn al diegenen, die grote sommen hebben aanvaard, natuurlijk niet vrij meer in hun laten en doen en geraken ze meestal gevangen in steeds dezelfde netten. Zelfs als men geen enkel rondige reden heeft om een land aan te vallen en een oorlog te ontketenen, dan zuigt men maar wat uit zijn duim en beliegt de hele bevolking.

Hoevelen kunnen zich nog herinneren dat de oorlog met IRAK werd gestart omdat de toenmalige dictator Saddam Hoessein her en der fabrieken had opgericht waar uiterst gevaarlijke chemische wapens werden vervaardigd. De krachtpatsers van UKWAL slaagden er zelfs in de pers te overtuigen om die leugens te verspreiden. Via TV en dagbladen kon de burger vernemen dat men over talloze bewijzen beschikte. Hebt u daar, geachte lezer, nog ooit iets van gehoord? Het enige dat men in een bepaalde fabriek heeft kunnen vinden was een productielijn voor het vervaardigen van melkpoeder voor de Iraakse kindjes.
Dit nam niet weg dat dit feestje na ongeveer 10 jaar niet minder dan de dood heeft betekend voor ongeveer 200.000 Irakezen.
Men heeft er eveneens voor gezorgd dat Saddam werd vermoord. Eveneens mag men niet vergeten dat er ongeveer 5000 Amerikaanse soldaten als passagier naar Irak werden overgevlogen maar jammergenoeg als vracht de terugweg aflegden.

Van het beoogde doel om in Irak een vredige democratie in te voeren kwam niets in huis. Integendeel. De infrastructuur van Irak werd grotendeels verwoest en, door het tegen elkaar opzetten van verschillende bevolkingsgroepen, verdeelde men het land in drie kampen. De Koerden, de soenieten en de sjiieten leveren nu een moordende strijd om de macht. Maar alles was geen kommer en kwel. Volgens geloofwaardige bronnen heft dit feestje in total meer dan 1500 miljard dollar gekost ten nadele van de Amerikaanse belastingbetaler maar grotendeels ten voordele van onze vrienden van UKWAL.

Sinds het beindigen van de tweede wereldoorlog hebben we in Europa bijna een voortdurende vrede gekend. De VSA waren echter bijna steeds in oorlog. Van Korea tot Vietnam of van Irak tot Afghanistan – zonder er een reeks te vergeten – was het steeds feest voor UKWAL,

Aangezien we ons op dit ogenblik in de VSA bevinden en moeten vaststellen dat de media opnieuw en bijna dagelijks beginnen te wijzen op de uiterst gevaarlijke toestanden die er nu opnieuw in Irak en Syrie ontstaan zijn menen we aan te voelen dat de lobbyisten van UKWAL opnieuw in gang zijn geschoten met de hoop eerstdaags opnieuw in de prijzen te vallen. (volg bruggetje)

Wanneer en waar er kortelings opnieuw oorlog zal gevoerd worden weten we niet maar we voelen het aan dat het niet lang meer zal gaan duren.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

“War is business”

Ondertiteling en vertaling via rechthoekje onderaan of via transcript.

14 gedachten over “Men zegge het voort

 1. 209 jaar ….en de rest ? In de middeleeuwen waren ze ook niet vies van een robbertje vechten , een beetje folteren enz . Dan zijn er …geloof me , of geloof me niet , nog altijd menschen die geloven in een rechtvaardige alleswetende God , de ene al goedentierender dan de andere , zo-ene die enorm zijn schepselen liefheeft maar tegelijkertijd met een goedkeurend gemompel vanuit een wolkje ziet hoe ze elkaar afslachten . Op het ogenblik lijkt het alsof die “god” meer belangstelling heeft voor de WK voetbal dan voor het feit , dat de bende van Isis zich ontspannen met het afslachten van hun medemens .De Heer zij gelooft , In de naam van de vader en de ….Allahu Akbar …. amen !

  • Er zijn nu eenmaal oorlogstokers en hun volgelingen.
   Woodrow Wilson werd president van Amerika in 1912. De zionist en bankier,Samuel Untermeyer, had mee zijn campagne gefinancierd. Maar het zinde Untermeyer niet dat Amerika niet mee in WOI stapte. Dus kreeg Wilson voor de presidentsverkiezing van 7 november 1916, bezoek van Untermeyer. Die haalde een pakje brieven boven, die Wilson geschreven had aan de vrouw van een professor aan de universiteit van Princeton, Mary Peck. Ze hadden een affaire gehad in de tijd toen Wilson aan dezelfde universiteit verbonden was. Wilson kwam onder die bewijslast niet onderuit. Maar Mary zou de zaak niet openbaar maken en geen sex schandaal veroorzaken als Wilson 40.000 Dollar voor haar zou ophoesten. Hij had het geld niet. Dit was voor Samuel Untermeyer geen bezwaar. Hij zou het geld betalen. Maar voor wat, hoort wat. Hij wilde dat de onbekende Talmud-Jood, Louis Dembitz Brandeis, opperrechter werd bij het Hooggerechtshof. Een positie waarin die zijn joodse rasgenoten, in en buiten Amerika, van dienst kon zijn. Die gelegenheid kwam er al vlug. Hij vertelde het fabeltje dat Amerikaanse burgers waren omgekomen bij het zinken van de SS Sussex, door toedoen van Duitsland, in het kanaal. Vertrouwend op de opinie van Brandeis, riep Wilson de beide Houses of Congres op (2.04.1917) om de oorlog aan de Duitsland te verklaren en dit kort nadat er een overeenkomst was gesloten tussen het Britse War Cabinet en de World Zionist Organization. De Houses of Congres volgden Wilson en de oorlog werd verklaard op 7 april 1917.

   p.s. Welke tijd in de middeleeuwen bedoel je, want die hebben uiteindelijk 1000 jaar bestaan? Ik vind bewijzen dat er tijdens de Renaissance en de Franse revolutie meer gefolterd werd dan in die 1000 jaar samen. In het door de Franken ingevoerde Salische recht kwamen geen doodstraffen voor en nog minder folteringen.

 2. En omdat “de burgers” in Europa niet snel genoeg in de pas willen gaan lopen omdat ze de EU bende voor geen haar vertrouwen overstelpt diezelfde EU ons met gewelddadige moslims want er zal en moet gemarcheerd worden desnoods via vele doden, daar moslims hun hand niet omdraaien om 100.000 doden zijn dat die lieverdjes van de EU bende.
  Het is onze verdomde plicht een STOP te eisen voor die EU bende en al de misdadigers voor een volkstribunaal te slepen te beginnen met die totaal onbetrouwbare vanRAMPuin en zijn reetlikkers/reetliksters.

  • Dat had kunnen gebeuren in het kieshokje, maar de slaafse Vlamingen vonden blijkbaar dat de EU nog niet ver genoeg gaat.

   • Een maffia-lobby, zoals de Fifa, kan wel doen wat ze wil. Die hebben geen stemhokjes nodig. Nochtans werd de Fifa gevraagd een onderzoek in te stellen bij de Duitse Voetbalbond. Duitse supporters hadden het gewaagd om hun gezicht zwart te kleuren toen Duitsland tegen Ghana speelde. Een zwaar vergrijp tegen de politieke-correctheid, een onderzoek waardig. Ik stel voor die politieke-correctheid voortaan politieke-defectheid te noemen.

 3. Sinds Houston Chamberlain in 1922 het volgende schreef : ‘met de Arabieren, die ons bestaan steeds bedreigen, zijn we vandaag nog niet klaar en hun schepping, het Mohammedisme, bouwt een hindernis zoals geen ander voor de vooruitgang van de civilisatie. Het hangt in Europa, Azië en Afrika als het zwaard van Damokles over onze hoofden en cultuur’ is de toestand alleen maar verslechterd. Konnen de politici niet lezen of denken of besturen, vraagt een mens zich af.
  Intussen is ISIS de rijkste terroristengroep ter wereld. Saoedi-Arabië, de verenigde Emiraten, Koeweit en Katar zijn hun sponors. Bovendien hebben ze in Mossul, in Irak, niet alleen hoogwaardige Amerikaanse wapens op de Irakezen buit gemaakt die je tegen een goed prijsje altijd kan verkopen, maar ze hebben de centrale bank ook van 320 miljoen euro bevrijd.

 4. Doe mij maar een Smith & Wesson 9mm. IK heb zo het gevoel dat die de komende jaren van pas gaat komen. Of moet ik me weerloos laten kelen?

  • Er is wel een alternatief ! je kunt bekeerling worden en Allah prijzen om zijn goedentierendheid !

   • Rene,
    Bedankt voor de tip, maar ik ben niet zo alternatief ingesteld. Ik hou het op mijn Smith & Wesson.

 5. “…. door het tegen elkaar opzetten van verschillende bevolkingsgroepen, verdeelde men het land in drie kampen.”

  Dat is wat er na de eerste wereldoorlog al gebeurde en waaraan de Britten zich schuldig hebben gemaakt. Zij hebben het Midden Oosten verdeeld en de grenzen vastgelegd zonder rekening te houden met de inheemse stammen, of bevolkingsgroepen die zich na de hertekening verdeeld zagen door een grens die dwars door hun bevoklkingsgroep en gebied werd getrokken.

 6. Zoals de mensen agressief zijn, zullen er steeds oorlogen blijven bestaan !

 7. Ook in Suid-Afrika was daar tekens dat die land deur die NWO regeer word. Al die oorloë teen die Boerevolk was deur die NWO beplan. Die Boerevolk (of Afrikanervolk) het oor die jare heen (362 jaar) sy verraaiers opgelewer. Dr Verwoerd se dood in die parlement is deur die NWO en sy Hoggenheimers beplan. Almal het geweet dat die 2 Boererepublieke ryk aan minerale is, daarom moes die eienaars van die grond uitgeroei word.
  Swart leiers word gedurig deur agente van die NWO daaraan herinner dat “die meeste grond en die meeste rykdom STEEDS aan die Afrikaners behoort.” Dan volg daar ‘n nuwe vlaag van plaasmoorde. Die liberale koerante, ook Afrikaanstalige koerante, basuin dan die nuus uit dat die arme swartes steeds arm is, en die Afrikaners steeds ryk is. Redakteurs van Afrikaanse koerante doen lustig mee om die Afrikaner ‘n reuse skuldgevoel te gee. Die swartes sal met niks minder tevrede wees, as dat die blankes van hierdie land almal moet verdwyn. Maak nie saak hoe nie, maar hulle moet weg. Politici (en hul meelopers) hoop dat die GENOCIDE in ons land wel geslaagd sal wees, en dat dit spoedig afgehandel sal word. Daarvoor moet meer as 4-miljoen mense (blankes) stil-stil vermoor word. Alle navrae oor die genocide word deur politici ontken, en die onderwerp mag nie bespreek word nie. Elke dag is daar blankes wat familielede se verminkte liggame in die veiligheid van hul wonings ontdek. Maar die wereld kyk die anderkant op!

Reacties zijn gesloten.