Bedingungslose Kapitulation

Angela  Merkels  oproep tot grenzeloze immigratie naar Duitsland zonder eraan gekoppelde voorwaarden  wordt met beide handen in het M.O. gegrepen.  Het uitzicht op veiligheid, zekerheid, gratis woonst en bijhorende versnaperingen uit de sociale zekerheid- en andere kassen heeft een volksverhuizing in gang gezet.

Kijk even mee naar de hallucinante antwoorden die ze geeft aan een ongeruste vrouw in het publiek.  Haar hautaine houding spreekt boekdelen.  Merkel houdt Duitsland verantwoordelijk voor de terreur in Irak, Syrië en Libie omdat… er een aantal moslims uit Duitsland zich bij I.S. aangesloten hebben.  Ergo is Duitsland (moreel en de facto) verplicht nu meer moslims op te nemen.

Op de bezorgdheid voor terreur, geweld en scheiding van kerk en staat, luidt haar antwoord: angst is geen goede raadgever.  Men man niet toegeven aan angst.  Als oplossing raadt ze aan naar de kerk te gaan, daar de afbeeldingen te bekijken en boeken te lezen.  Bovendien komt de verplichte  Duitse erfzonde op de proppen als zij stelt dat, met het Duitse verleden in herinnering, men zich niet mag beklagen over terreur in Duitsland.
Alsof de Duitsers tot op de dag des oordeels een etnische straf moeten ondergaan, een eeuwigdurende boete, gevoed door zelfhaat en het vaste voornemen zichzelf uit te roeien.

15 gedachten over “Bedingungslose Kapitulation

 1. Hoe is het mogelijk dat een bepaalde vrouw heel dat deutsche Vaterland naar de kl…kan helpen . Merkel is een gevaar , het is een monster geworden .Wie had zoiets kunnen denken?

  • @ Frans,

   je hebt Bundesrepublikaner, die de Bundesrepublik bewonen en je hebt Duitsers.
   Je hebt Nederlandsprekende Belgen die het land België bewonen en je hebt Vlamingen. Die Belgen zijn het equivalent van de Bundesrepublikaner.

 2. Daar juist de persconferentie gezien op de NTV zender van Duitsland van Orban en de president van Bayern Hoffmeier. Orban geeft de Duitsers een veeg uit de pan door te stellen dat als Duitsland zijn identiteit wil verliezen hij in Hongarije daar geen zin in heeft omdat hij, terecht, zijn eigen kristelijke bevolking wil vrijwaren. In een reportage daarna meent een reporter dat dit waarschijnlijk millioenen vluchtelingen naar Duitsland gaat opleveren met als gevolg voor frau Merkel, heel wat moeilijkheden in haar eigen partij en in de regering. Goed gezien van de arbiter.

  • Hebben we ook bekeken. Nog geen tijd gehad om er iets over te schrijven. Woensdagnamiddag = kleinzoontijd.

 3. Bedingslose Kapitulation: de verliezende partij verleent de zegevierende partij om alle politieke en maatschappelijke aangelegenheden in de verliezende staat te regelen.
  De betekenis van onvoorwaardelijke capitulatie in het hoofd van Merkel: de zelfstandige, niet verliezende partij verleent een vijandige partij alle hulp om te kunnen zegevieren en biedt haar alle mogelijkheden aan om de politieke en maatschappelijke aangelegenheden binnen de nog niet verliezende staat te regelen.

 4. Het gaat niet alleen om Merkel (IM Erika) maar om het ganse “establishment” :
  http://alles-schallundrauch.blogspot.be/2015/05/die-verrater-sitzen-in-berlin-und-der.html
  met als title :
  “Die Verräter sitzen in Berlin und der Feind in Washington”
  Een citaat :
  “Dauernd erzählt man uns, Moskau sei der Böse, dabei sitzen die Verräter in Berlin und der wirkliche Feind von Europa ist das US-Regime in Washington. Die Transatlantiker sind die, die Deutschland gefährden und zerstören und nicht die Russen.(=einde citaat)
  Nog een bron :
  http://globalfire.tv/nj/14de/politik/07nja_brd_marionette_usa.htm
  met een citaat (bekijk ook de foto in het bruggetje)
  “Die Untertanen-Trulla wird “als Mitarbeiterin des Monats im Weißen Haus ausgezeichnet”
  Wenn ein Volk von Feinden besiegt wird, erleidet es sehr oft schmachvolle Unterdrückung und den ganzen oder teilweisen Verlust seiner Souveränität – zumindest auf eine bestimmte Zeit. Aber immer haben die Führer eines besiegten Volkes danach getrachtet, das eigene Volk bei der ersten sich bietenden Gelegenheit zu befreien und die eigene Souveränität wieder herzustellen. Wer das nicht tut, arbeitet für den Sieger gegen sein eigenes Volk und macht sich damit des Hoch- und Landesverrats schuldig.
  In der bundesrepublikanischen Unterwerfungs-Causa gegenüber den Siegern werden wir mit einem neuen Phänomen von politisch-charakterlicher Verwerflichkeit konfrontiert, das beispiellos in der Weltgeschichte sein dürfte. Die von den Siegern eingesetzten Handlanger, die als Politiker der BRD firmieren, haben die Deutschen im Zuge ihrer Kanzler-Akte-Politik tatsächlich entrechtet und als eine Art Dispositions-Sklaventum an die Wall-Street ausgeliefert.
  (=einde citaat).
  Dit laatste citaat is klaar en duidelijk.
  Het gaat hier dan ook, en enkel en alleen, om “hoogverraad”, niet alleen van Merkel, maar van een gans Duits “establishment”, in dienst van de “banksters mafia’s”.
  Het doel is niet alleen de vernietiging van Duitsland maar van gans Europa.
  (in het kader van de schepping van een NWO).

 5. Je hebt leiders en lijders:
  Viktor Orban kwam in Duitsland spreken en wil een gezamenlijke beveiliging van onze grenzen en het behoud van zijn christelijke cultuur. Hij werd aangemoedigd door honderden CSU’ers met op hun T-shirts ‘Danke Viktor’.

  Artur Mas verklaarde in Catalonië, op de vooravond van de verkiezingen, dat de afsplitsing van de Catalaanse autonome gemeenschap onafwendbaar is.

 6. De geschiedenis herhaalt zich ” How The West Was Won ” door de migranten van Allah ! Dank zij een zwakke naieve politiek en zijn onbekwame leiders !

   • Met volksverraad streef je een bepaald doel na , maar het is naief te geloven dat het zal lukken. Trouwens her en der is er al serieuse tegenstand aan het groeien

Reacties zijn gesloten.