Anti-blank racisme in Frankrijk

Waarom Le Pen nodig is.

In Frankrijk is het in moslim-gecontroleerde regio’s gevaarlijk blank te zijn.

U ziet in de video hoe blanke Fransen gemolesteerd worden door immigrantenbendes in the metro en op straat.   Moslim immigranten beschouwen het als hun territorium en wie het betreedt, doet dit op eigen risico.  No-go zones, opgegeven gebied.  Zonder politie, recht of orde.  Mini kalifaten in Frankrijk.  In handen van drugsdealers, bendes en imams (Guy Millière).

Volgens een Frans rapport heeft 1 op de 5 blanke Fransen wel al eens met racisme te maken gehad.  Blank racisme.

“Sommigen gebruiken de islam als reden.  Ze spreken soms zelfs geen Arabisch meer, maar toch geldt de “islam” als reden.”, zo stelt Tarik Yildiz, zelf van Turkse origine, een Frans socioloog en auteur van het boek “Anti-blank racisme”.   Zijn boek wordt als politiek-incorrect beschouwd.  Het breekt een taboe, het idee dat immigranten blanken zouden onderdrukken.

CBN interviewt Max (niet zijn echte naam).  Hij werd meer dan eens aangevallen door immigranten.  In de film heeft hij nog steeds een verwonding onder zijn oog als gevolg  van de laatste rammeling.  Hij is nu lid van Génération Identitaire, een jongerenbeweging die de Franse cultuur en identiteit verdedigt.  De leden oefenen zelfverdedigingstechnieken.  Uit noodzaak.

Het linkse multicul experiment is ook in Frankrijk mislukt.  De dreiging van islamisering, sharia, georganiseerd geweld tegen de blanke Fransen en tegen de politie is reëel, zo stelt Pierre Cassen van de webstek Riposte Laique en Christine Tasin of Résistance Républicaine.  Ze klagen de Franse staat aan, die de misdadigers niet straft én de politiek-correcte media, die de andere kant opkijken.   Het is hun schuld dat de blanke bevolking uiteindelijk racistisch zal worden.
De linkse partijen zien in de moslims hun verzekering voor een goed betaald politiek mandaat.  93% van hen stemden voor Hollande tijdens de laatste verkiezingen.

Voormalig moslim Pascal Hilout neemt CBN News mee naar een moskee in het Parijse district Barbes.  De renovatie wordt betaald door de Parijse overheid.  De naam van de moskee luidt      ‘Al-Fath’, de verovering, de overwinning.   Hilout zegt dat de moskee als een aparte natie in Frankrijk is: “libanonisering“, noemt hij het en  “De libanonisering of balkanisering van Frankrijk is begonnen met de hulp van Frankrijk.”

Libanon” wordt veelvuldig gebruikt om Frankrijks toekomst te beschrijven, een toekomst met een verdeelde natie, in de greep van een sektarisch conflict.                “Als er niet ingegrepen wordt, krijgen we een situatie zoals in Kosovo of Libanon… burgeroorlog!”

Cassen, Tasin en Hilout moeten zich voor de rechtbank verantwoorden wegens “opruiïng” en” verspreiden van haat”.

Maar Marine Le Pen een ‘fasciste‘ noemen is dan weer toegestaan.  Da’s namelijk ‘een politieke mening’.

FT

CBN News

 

 

 

 

8 gedachten over “Anti-blank racisme in Frankrijk

 1. Ik vernam uit onbetrouwbare bron dat intussen het Franse Volkslied al werd aangepast om de moslims terwille te zijn……..

  Allons enfants de la patrieee-ie-je…. le jour des musulmans est arrivé !
  Illégalite , criminalité et muntthee

 2. Hoe het kan dat CBN (Christian Broadcasting Network) nog niet in de ban gedaan is door de Kerk begrijp ik niet.

 3. Zag ik daar niet een Vlaamse Leeuw in het verslag van CBN over het trainingskamp van Génération Identitaire ?!

 4. Een 3à4 jaar geleden hadden mijn echtgenote en ik een BONGO bon voor een weekend Parijs gekregen. Met de Thalys van Antwerpen naar Parijs noord gereden wachtte ons bij het buitenkomen van het station een verschrikkelijke teleurstelling.
  We konden niet onmiddellijk plaatsen waar we terecht gekomen waren, maar zeker niet in een westerse hoofdstad. Wie Parijs bezoekt moet zeker de moeite eens nemen eens enkele honderden meter rond het station van Parijs noord te wandelen. Ik garandeer je dat je binnen de kortste keren op je stappen terug keert. Heer Ray vroeg mij destijds om er een reisverslag van te maken om op Angeltjes te plaatsen. Spijtig genoeg heb ik dat toen niet gedaan.

  • Een vriend van ons deed hetzelfde in Amsterdam. Hij gaf achteraf de goede raad voor het donker terug in het hotel te zijn én er te blijven tot de de volgende ochtend. Hij gaf als kort verslag dat het daar Borgerocco XXL was.

  • Walter als je bedoelt dat er veel vreemdelingen rondlopen is dat niet helemaal juist. Er zijn nog genoeg originele Fransmannen maar die verkleden zich als Marokkaan om nog op een veilige manier op straat te kunnen lopen . De zonnebank-centra doen trouwens gouden zaken !

Reacties zijn gesloten.