Vooral niet criminaliseren…

MM900236531[1]Zogezegd

“We moeten hen vooral niet criminaliseren.”

UA- en KUL-onderzoeker internationale jihad en Vlaamse Syriëstrijders, Montasser Alde’emeh.

Foto: Boven: 'Nederlandse' Syriëstrijder. Linksonder: 'Australische' Syriëstrijder. Rechtsonder: 'Britse' Syriëstrijder. UA- en KUL-onderzoeker internationale jihad en Vlaamse Syriëstrijders, Montasser Alde’emeh: "We moeten hen vooral niet criminaliseren."

Boven: ‘Nederlandse’ Syriëstrijder. Linksonder: ‘Australische’ Syriëstrijder. Rechtsonder: ‘Britse’ Syriëstrijder

6 gedachten over “Vooral niet criminaliseren…

  1. Koppensnellen is het afsnijden en meenemen van iemands hoofd na die persoon te hebben gedood. Dit proces werd in oude tijden in veel culturen toegepast, waaronder in China, India, Nigeria, Nurestan, Myanmar, Borneo, Indonesië, de Filipijnen, Taiwan, Japan, Micronesië, Melanesië, Nieuw-Zeeland en het Amazonebekken. In Europa vond het proces nog tot in de 20e eeuw plaats op het Balkanschiereiland.[1]

    • In de Balkan werden ze nog gespiesd, waarbij er voor gezorgd werd dat er geen belangrijke organen werden geraakt en ze een langzame dood stierven. De slachtoffers werden tentoon gesteld op belangrijke plaatsen bv. op de brug over de Drina.

      • Beste Anna ,breng aub onze moslimbroeders niet op creatieve gedachten , vergeet niet ….”golfbrekers” kan over de hele wereld worden gelezen , dus ook in Syrie , waar de helden van weerlozeslachtoffersafmakers uw kennisgeving , misschien kan bijdragen tot een aangenaam tijdverdrijf . Het horen brullen van de pijn zal hun als muziek in de oren klinken ! Volop genieten en Allah eren.

Reacties zijn gesloten.