Zweden, een (bijna) voormalig Europees land

De humanitaire grootmacht Zweden blijft het beloofde land voor ‘vluchtelingen’, die zich een reisticket van de smokkelaars kunnen veroorloven.  Zweden heeft niet alleen zijn hart voor hoofdzakelijk jonge mannen uit vooral moslimlanden geopend, maar het (voorlopig) nog Europese land zou nu ook zijn garages voor alle veronderstelde dompelaars der wereld willen openen.
De creativiteit van de weg-met-ons politici kent geen grenzen.  Volksvertegenwoordiger Fredrik Schulte stelde in het parlement voor dat de eigenaars van (semi) vrijstaande woningen hun garages voor vluchtelingen zouden ombouwen.

De man zou zich nl. kunnen inbeelden dat het belastingtechnisch interessant zou kunnen blijken te zijn indien men zijn garage tot een woning voor een nieuwe importmens zou willen aanpassen.  Hij stelde: “De Zweedse woningnood is een groot probleem.  De Zweedse importoverheid heeft immers duizenden verblijfsvergunningen uitgedeeld, maar er zijn niet voldoende woningen.  Het zou toch fantastisch zijn indien er een systeem bestond waarbij de bevolking hun woning door de importmensen zouden kunnen laten betrekken en daardoor economische voordelen kunnen binnenrijven.  En – het zou eveneens fantastisch zijn – mocht iedereen vluchtelingen, die asiel verleend kregen, zouden kunnen begeleiden en ondersteunen.”

Fredrik Schulte loopt nog steeds vrij rond.  Wie deze zomer van plan is zijn vakantiedagen in Zweden door te brengen, weze hierbij gewaarschuwd.  Ga deze man uit de weg.  Hij is in staat u te verzoeken je hotelbed, caravan of mobilhome met een “vluchteling” te delen.

Al is hij niet de enige, die zijn hoofd moet laten nakijken.  Wat wil je met een premier die in aanloop naar de verkiezingen van september de oproep lanceert: “Open je harten en portemonnees voor asielzoekers!”.  De media waren bijna unisono razend enthousiast.  Blijkbaar moet die oproep nu aangevuld worden met ‘garages’.

Er gaat immers geen dag voorbij dat er niet ergens op het Zweedse grondgebied eigendommen, hotels, scholen, ziekenhuizen of rusthuizen een andere bestemming krijgen als opvangplaats voor ‘vluchtelingen’.

Waar er een tekort is aan woningen, is er daarentegen geen tekort aan criminaliteit.  Zweden voert de lijst met misdrijven aan, zoals daar zijn: verkrachtingen, inbraken en gewelddelicten.  Een zwarte import-Zweed van Somalische oorsprong, een rapper bekend onder zijn artiesten / sociale medianaam Ikasaify2, woonachtig in Malmö, zong er een liedje over met deze tekst: “Come here Swedish Girls, I will stick a knife in your pussy. Alla svennar ska ju dö dö dö dö dö, All Swedes you will DIE DIE DIE DIE DIE”

Geen probleem in Zweden: vrije meningsuiting of artistieke beleving. Hij loopt ongehinderd door de Malmöse straten.

Ook de kwaliteit van het onderwijs, ooit aan de top, gaat gestadig achteruit.

Waar ze in Zweden een ongewenste overschot van hebben zijn gepensioneerden.  Zolang die niet vrijwillig de dood boven de armoede verkiezen, zit de overheid ermee geplaagd. 15.000 gepensioneerden zouden quasi honger lijden.

FT

8 gedachten over “Zweden, een (bijna) voormalig Europees land

 1. Die zweed en die somalier (?) krijgen nog eens de nobelprijs voor de vrede.
  Verder valt de enorme gelijkenis met D op: beide volken zijn even ingenieus, nijver, en …onwrikbaar links

 2. Ik kijk uit naar een reactie van Frans, een reactie zonder -negatieve- verwijzingen naar Duitsers, Duitsland, enz.
  Kan de redactie geen prijs uitloven voor een degelijke reactie?
  Pffffttttt! 🙁

  • Zou jij ook niet graag eens iets interessants willen schrijven Ropie?

 3. Als al het krapuul uit de prachtlanden zich heeft genesteld in Zweden en Europa. Dan kunnen ze in het Midden Oosten misschien beginnen met een beschaving op te bouwen !

 4. Een alcohol- drugsverslaafde kan men enkel helpen wanneer zij in de allerdiepste regionen, zonder uitweg, verzeild zijn geraakt. Resultaat : 5 (vijf) procent slaagt in zijn ontwenning. Wanneer honderdduizenden vreemdelingen,bij hun aankomst, zonder problemen in hun westerse bevoorrading geholpen worden, zijn de noodzakelijke aanpassingen niet meer nodig, en worden al hun behoeften, en opgedrongen behoeften door de linkse media en advocatuur, als rechtmatig beschouwd.

 5. Als men met kennis van zaken een oordeel wil vormen over Zweden is er het boek :
  Defeating Eurabia” van Fjordman, pagina 229 e.v.
  De “multikul” problematiek hangt dan ook nauw samen met deze van de holibi’s en van het “feminisme”, die dekmantels zijn voor de “marxistische klassenstrijd”.
  Of in een kleurrijker taal uitgedrukt :”Hoe meer str…op de mesthoop, hoe beter…”.
  Zoals elders, dienen we hier eens te meer vast te stellen dat een meerderheid van de Zweden daarvoor stemt.
  Het gaat hier dan ook om een nooit geziene collectieve zelfmoord van een gans continent, waar in de toekomst(na enkele eeuwen) een bijzonder wetenschappelijk onderzoek naar zal verricht worden, onder het motto :”Hoe is dit mogelijk geweest…”. Voor een redelijk denkend wezen is immers een dergelijke zelfmoord , dan ook totaal onbegrijpelijk.
  Tal van vakgebieden in de wetenschap zullen er dan ook jarenlang hun handen mee vol hebben.

 6. In de VSA gaat het ook de goede richting uit met de laatste plannen van Obama :
  http://www.blacklistednews.com/Obama_administration_wants_to_restructure_neighborhoods_that_are_too_wealthy_and_white/44544/0/38/38/Y/M.html
  Enkele citaten uit het bruggetje :
  “The Obama administration is moving forward with regulations designed to help diversify America’s wealthier neighborhoods, drawing fire from critics who decry the proposal as executive overreach in search of an “unrealistic utopia.””(=einde citaat)
  “Civil rights advocates, meanwhile, are praising the plan, arguing that it is needed to break through decades-old barriers that keep poor and minority families trapped in hardscrabble neighborhoods.”(=einde citaat).
  De resterende blanke wijken of steden, die leefbaar zijn, moeten nu ook nog verdwijnen..
  Waar moeten de blanken dan nog naar toe. De reservaten zijn immers voorbehouden voor de Indianen. Deze laatste gaan uiteindelijk nog van geluk mogen spreken dat ze die reservaten hebben.
  Het gaat hier dan ook om een openlijke oorlog tegen de blanken.
  In de EUSSR doet zich een gelijkaardige oorlog voor, maar dan wel met behulp van de islam.

Reacties zijn gesloten.