5 gedachten over “Zogezegd

 1. De opperleider heeft een nieuwe ideologie ontdekt: het kind van het marxisme = de verwesterde multicul.
  Ik versta onder marxisme en diens dochter een leer die principieel de waarde van de persoonlijkheid afzweert en in haar plaats de massa zet. Deze beweging heeft met alle mogelijke instrumenten en de opperleiders de massa bewerkt die ten lange laatste nog als enige doodsvijand zijn eigen broer ziet, maar de hottentotten, de kaffers, de derwishen en kamelendrijvers zijn broer noemt.

 2. En dat die Geert Bourgeois naar het schijnt uit het VNJ komt, en uit de Volksunie.Dat er veel overlopers zaten in de Volksunie is een feit,maar daar er ook nog paljassen inzaten dat wist ik niet.

  • Roger Catrysse, dat VNJ-verleden van Geert Bourgeois is slechts “naar het schijnt”.
   Geert was inderdaad in ‘n jeugdbeweging actief maar dat was niet het VNJ.

 3. Ook interessant is het interview in De Zondag :
  http://www.dezondag.be/bourgeois/
  met enkele citaten :
  “Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA) is bezorgd om de cohesie in onze samenleving na de aanslagen in Brussel en Zaventem. Zijn boodschap is duidelijk. “Onze samenleving mag niet uit elkaar vallen. Geen millimeter mogen we toegeven op onze waarden en vrijheden.” Bourgeois is het rondje zwartepieten beu en wil oplossingen. Maar hij wijst in één beweging ook de Franstaligen op hun plichten…..”
  “Wat moet Vlaanderen beter doen?
  Sterk inzetten op integratie: nieuwkomers duidelijk maken dat ze hier een toekomst hebben, dat hun kinderen hier een diploma kunnen verwerven, dat iedereen hier gelijke kansen heeft. Máár: dat moet gebeuren op basis van gedeeld burgerschap met gedeelde waarden en vrijheden. Alleen zo kan je een pluralistische samenleving opbouwen.”.(=einde citaten).
  Als Geert Burger die uitgekraamde leugens nu ook nog gelooft, dan is hij een psychopaat zoals al de rest.
  Zijn pleidooi gaat dan ook volledig voorbij aan wat er zich werkelijk afspeelt in dit land en vooral dan in Brussel, en waarbij hij dan ook nog de ziekte gaat aanwenden als de remedie.
  Het was nu de gedroomde kans geweest voor de Vlaamse regering om Brussel met slaande trom te verlaten, en de EUSSR & NATO aan te moedigen dit ook te doen. De veiligheid op de Brusselse mesthoop is immers niet meer gewaarborgd door de schuld van een communistische agitator in de persoon van Yves Malheur.
  Laat vervolgens de franstaligen, de roden en de loge mafia’s dan gaar koken in hun eigen vet.
  Nu is Brussel een etterbuil die de Vlaamse rand, en ook de rest van Vlaanderen, aantast en zal aantasten.
  Ik begrijp dan ook niet waarom er nog Vlamingen zijn,(=ik spreek niet van de verraders en het klootjesvolk dat er voor stemt), die zich blijven vastklampen aan deze beerput. Ik het reeds meermaals geschreven dat het tijd is voor een gecontroleerde en georganiseerde terugtrekking uit Brussel, voordat de vulkaan ontploft.
  Wat moet er nog gebeuren alvorens men de ogen wil openen??
  Wacht men op een Kongo gebeuren zoals in 1960 toen men hals over kop de vlucht dienden te nemen en daarbij alles achterlatend.
  Denk dan ook niet dat het schuim van de straat zal stoppen aan de grenzen van het Brusselse gewest!!
  Als er dus één les moet getrokken worden uit de aanslagen, dan is het wel de rol van Brusselse mesthopen, met daarop dan de franstaligen, de roden en de loge mafia’s in de rol van kraaiende hanen.
  De Vlamingen, die naam waardig, die zich blijven vastklampen aan deze beerput, dragen dan ook een zware verantwoordelijkheid.
  De beslissing om te vertrekken is inderdaad hartverscheurend, maar is een absolute noodzaak om de rest van Vlaanderen te beschermen.
  Bovendien is niets definitief. Of zoals men ook in het frans zegt :
  “reculer pour mieux sauter”.

Reacties zijn gesloten.