“Verbod gold enkel voor extreemrechts”

De openbare orde verstoren?  Kan alleen door rechts.  Extreemrechts, zoals dat heet.  De burgemeester van de BXL, de hoofdstad van Eurabia, Yvan Mayeur, is verontwaardigd.  De politie moet linkse oproerkraaiers ‘gematigd’ tot de orde roepen, een vermanende tik op de vingers, ‘niet meer doen, he’… en laten lopen.

De ‘rechtse extremisten’ krijgen voorrang bij de ordehandhaving.  Mayeur zou hen liefst voor een vuurpeloton plaatsen.

De Brusselse burgemeester Yvan Mayeur (PS) gaat zijn korpschef ondervragen over de 99 administratieve aanhoudingen van zaterdag aan de Beurs. Hij vindt dat de politie te streng optrad. Veel men­sen uit (extreem)linkse hoek kwamen er samen ondanks een verbod op manifestaties, maar dat gold volgens Mayeur enkel voor ex­treemrechtse groeperin­gen.  Lees verder…

 

11 gedachten over ““Verbod gold enkel voor extreemrechts”

 1. Ha zo ? enkel de betogingen die rechts zijn moeten worden beteugeld, op bevel van een burgemeester. De demonstranten die het geweld en het islamterrorisme aanklagen moeten volgens die pretentieuze seigneur Mayeur geoordeeld en veroordeeld en nog liefst geëxecuteerd worden.

  Ha zo ? De linkse betogingen vallen niet onder het verbod om te betogen. We weten al wat dat links gespuis inhoudt, ze hebben hun streken geleerd bij de vakbondsbetogingen, daar hielp de politie tot hiertoe mee om de werkwilligen en de openbare wegen te blokkeren. Ze mogen vrij hun ding doen en oproer zaaien en kraaien, ze mogen openlijk de politie uitschelden, ze mogen de wegen blokkeren, ze mogen straatmeubilair afbreken, ze mogen de mensen die niet zoals zij denken hun vrijheid afnemen, enzovoort.

  Waarempel, Mayeur staat in complete debiliteit-competitie met die andere burgerverrader Moureaux, de wetten die zij opleggen zijn selectief. Voor de ene burger wel, voor de andere niet.
  Ik zou graag de verordening lezen waar staat dat links mag betogen en rechts niet.

  Wie is er hier eigenlijk de fascist?
  Zulke idioten zouden door hun overheden terstond moeten afgezet worden.
  Zij zijn de nieuwe Hitlertjes.

  Voetnoot: bravo voor de politie: samenscholingsverbod? betogingsverbod? goedzo ordediensten! de wet is voor iedereen gelijk.

  • Euh… dat met het vuurpeloton moet je lezen als een dichterlijke vrijheid van onze redactie… Hoewel… Misschien zitten we er niet ver naast.

   • Er waren zelfs spandoeken bij waarop te lezen stond ” tue pour la facsistes” dat is opruien en zeker geen dichterlijke vrijheid van die linkse ratten.
    Mijn dichterlijke vrijheid is dan “un bal pour mayeur est assez” (pour les flamins is dat dan) “bal voor de burgemeester”…….. Ik ben nooit goed in Frans geweest.

    • De taal van Molière… verschillen tussen un bal en une balle. Wil jij een bal voor de burgemeester organiseren?

 2. Dat bewijst eens te meer dat de politie onder politieke druk staat . Bij de rijkswacht was dat in veel mindere mate het geval . Ik heb het zelf aan de lijve ondervonden toen ik begin jaren ” 70 als jonge agent ,op de vooravond van de verkiezingen een hoop socialisten hun plakmateriaal in beslag nam . Deurne was toen zo rood als een tomat . Het werd mij niet in dank afgenomen . Bedoeling was dat wij de opkomende VU zouden ambeteren ! Burgermeesters zijn het administratief hoofd van de politie , dat is iets wat dringend moet veranderen !

  • Dan zul jij je ongetwijfeld de slag aan den Brem herinneren?

 3. En *onze*grote voorman boerswa vertrekt op handelsmissie naar Cuba!!
  zou hij niet beter hier blijven en er voor zorgen dat de Vlaamse geldkranen naar brusselabia onmiddellijk dichtgedraaid worden en dat die arrogante burgemeester afgezet wordt?

  • Hij wil eventueel de Vlaamse tabaksteelt in Havana gaan promoten?

 4. Het voormelde incident biedt de mogelijkheid terug te kijken op het “incident met de hooligans(sic)” op zondag 27 maart 2016.
  Op de webstek van Nation is er het volgende bericht :
  http://www.nation.be/articles-2016/fevrier-2016/458-retour-sur-les-evenements-de-la-bourse
  met citaat :
  “Retour sur les événements de la Bourse !
  Comme toujours, en telle occasion, les médias ont donné une version tellement réductrice qu’il est nécessaire de préciser certaines choses.
  En fait, il est évident que de nombreux militants d’extrême-gauche étaient présents sur la Bourse.
  Ainsi, Axel Farkas militant connu de la Ligue Communiste Révolutionnaire complaisamment interrogé par plusieurs médias. Ainsi nombre de « témoins indignés » qui utilisent l’expression « fassiste » (prononcé avec 2 s, ce qui est typique des militants de gauche). Et enfin, les slogans « spontanés » bien trop politisés du genre « le fascisme ne passera pas » ou « nous sommes tous des enfants d’immigrés, etc… »
  Et en plus, ces gauchistes n’étaient manifestement pas là par hasard. La présence en nombre d’affichettes « pour la solidarité, contre la haine » en témoigne. Il est vrai que la présence des supporters avait été annoncée à la ville de Bruxelles et qu’on connait les liens directs entre le cabinet du bourgmestre et des éléments d’extrême-gauche.
  Et il est tout aussi évident que ce sont ces mêmes gauchistes qui ont provoqué les supporters par des bras d’honneur, des insultes, des crachats. Il n’en a pas fallu plus pour qu’évidemment, ces derniers réagissent en remettant quelques gauchistes (et autres collabos des islamistes) à leur juste place.
  Ce n’est que par après, lorsqu’ils repartaient de la place et qu’ils furent chargés par la police alors que ce n’était pas nécessaire, que des incidents plus sérieux mais très limités éclatèrent !”(=einde citaat).
  Dit bevestigt dat Yves Malheur wel degelijk op de hoogte was, gezien de “rode delegatie”(sic) quasi zeker getipt werd vanuit zijn kabinet. Het incident was dus gepland. Dit laat dan veronderstellen dat bij de “hooligans” (sic) er ook een “onzichtbare hand” moet geweest zijn om dit “incident” tot een goed einde te brengen. !!!
  Wat het optreden van de politie betreft op 03.03.2016 en de commentaren van Yves Malheur, zal dit de verhouding tussen Malheur en de politie nog meer verzieken dan nu al het geval is. Hij gaat dus zijn korpschef ondervragen!!
  De ene logeman die de andere gaat bevragen. Beiden functies zijn immers alleen voor behouden voor logemafiosi!! Het gevolg is dan ook dat de korpschef op zijn beurt het politiepersoneel verkoopt. Guido(ke) heeft immers niets te zeggen, en zijn rol is dan ook beperkt tot kruipen, en de “loeten” van Malheur ondergaan.
  Het initiatief tot het gespierde optreden tegen het linkse schuim van de straat zal dan ook gekomen zijn van een leidinggevende die dan bij uitzondering getoond heeft dat hij nog “kl… aan zijn lijf had”. Ofwel was het ene die binnen enkele weken op pensioen gaat.
  Het is de zoveelste illustratie die aantoont dat in Brussel de verantwoordelijkheid voor de politie maar ook voor de ordehandhaving moet onttrokken worden aan onbekwame, lakse,partijdige en corrupte dorpspolitiekers.

Reacties zijn gesloten.