Zelfmoordaanslagen: moeten kunnen

Screenshot_1Studie: 40% van de “Palestijnen” beschouwt zelfmoordaanslagen als gerechtvaardigd

Vier van de tien moslims in de Palestijnse autonome gebieden zijn van mening dat zelfmoordaanslagen op burgers ter verdediging van de islam gerechtvaardigd zouden zijn. Dit schrikbarende resultaat leverde een studie van het Amerikaanse “Pew Research Center” in Washington D.C. op, die onlangs werd gepubliceerd. Voor het representatieve onderzoek werden bijna 1000 volwassen Palestijnen ondervraagd.

Het onderzoek werd wereldwijd in 39 landen uitgevoerd. Nergens vonden zelfmoorddaders zoveel acceptatie als bij de Palestijnen. Voor het onderzoek werden bijna 38.000 moslims in 80 verschillende talen ondervraagd.

Uit het onderzoek bleek verder dat 89% van de Palestijnen de islamitische sharia als officiële wet willen hebben. 87% was van mening dat een vrouw haar man altijd zou moeten gehoorzamen. Slechts 16% van de ondervraagde Palestijnen gaf aan dat ze kennis hadden van het christelijke geloof en de religieuze praktijken van de christenen. 81% verklaarde dat de westerse amusementscultuur een overtreding zou zijn van de morele voorstellingen in hun land.

Studie: 40% van de “Palestijnen” beschouwt zelfmoordaanslagen als gerechtvaardigd

3 gedachten over “Zelfmoordaanslagen: moeten kunnen

  1. Moslims verdelen de wereld in twee gebieden : dar al islam (het land waar de sharia van toepassing is) en dar al harb (het oorlogsgebied, of het gebied waartegen ze een gewapende oorlog voeren). Ze mogen met niet-moslims NOOIT vrede sluiten, enkel een tijdelijk bestand van ten hoogste 10 jaar is toegelaten, en in die periode moeten de moslims zich sterk maken om de ongelovigen tot de islam te dwingen, zoniet moeten ze afgemaakt worden. Mohammed zou (als hij al ooit écht bestaan heeft … ) tot zijn volgelingen gezegd hebben dat alles wat goed is voor de islam, toegelaten is. Wie verwondert er zich dan over dat ze zelfmoordaanslagen goedkeuren ?

  2. Kandidaad martelaar , zelfmoordenaar of uitgedrukt in een meer toepasselijk woord , eencellige idioten moeten worden aangemoedigd. Hoe meer hoe liever maar , dan onder een enkele voorwaarde , dat ze zichzelf opblazen zonder iemand anders te kwetsen . Het is de meest directe weg naar het stulpje van allah waar ze voor eeuwig gelukkig kunnen zijn met allerlei zaken die ze op aarde ,dank zij hun achterlijk godsdienst moeten missen. Ga mijn zoon , blaas jezelf op en wees gelukkig.

  3. En die gastjes zijn ze hier aan het importeren, dat moet onvermijdelijk verkeerd aflopen.

Reacties zijn gesloten.