We zijn fan

verkiezing2014 OVLD

Klik voor opstuwende werking.
Studio Rony

We geven het toe: Vrfstdt heeft in onze eindredacteur een vriendje gevonden.  Er gaat geen dag voorbij of hij wordt gecharmeerd, ja zelfs gefascineerd, door diens belangeloze inzet, voortvarendheid,  mimiek, talenkennis en geopolitiek inzicht.  Een bescheiden man, een ploegspeler.

Vrhfstdt geeft hem vleugels.  Waarvoor dank.    Golfbrekers zou Golfbrekers niet zijn als we Vrhfstdt en zijn gevleugelde ploeg niet op gepaste wijze eer zouden betuigen.  Hierbij nog een video over zijn niet te stuiten inzet voor de ‘democratie‘.  Wanneer krijgen we nog eens wat goede raad over de toestand in Syrië?

2 gedachten over “We zijn fan

 1. Khadafi , Libië , eerst geëerd , dan vermoord.
  Geëerd om zijn socialisme, vermoord om zijn dictatuur., ook daar zagen we den dorpszot(Verhofstadt) van de EU weer opdraven in beide.
  Uiteindelijk was het om de poen te doen, en had het bitter weinig met Verhofstadts democratie- ‘vrijheid zoals we dat bij ons kennen’ te maken,
  Over Libië horen we nog weinig, de vrijheden die christenen onder khadafi hadden, zijn onder het nieuwe democratische moslim orde niet meer van tel, christenen worden afgeslacht.
  Olie en gas, het inpikken der rijkdommen onder het motto ‘democratie ‘in de geest van deze dorpszot, is staatsgevaarlijk;,
  .

 2. Iemand die… “ze ziet vliegen” betekend aan de Oostkust ééntje met een hoek af, of ééntje met een vijs los.
  En, inderdaad: men moet niet “goed wijs” zijn om voor de Open VLD te stemmen. 🙂

Reacties zijn gesloten.