Wat niet weet, wat niet deert

Screenshot der strittigen Karte: Jetzt steht sie nicht mehr im NetzGoogle wist kaart met asielcentra

De kaart van Duitsland met de titel “Geen asielcentrum in mijn buurt” is verdwenen.  De kaart toonde de juiste plaats en gedeeltelijk zelfs het aantal bewoners.  De kaart was te vinden bij Google “My maps”; gebruikers konden daarin hun eigen kaarten ontwerpen.

Aan de eis van linkse activisten werd voldaan: Google heeft de kaart enkele dagen gevolgd en dan de kaart gewist.  De kaart zou indruisen tegen een interne richtlijn waarbij inhoud die de haat aanwakkert wordt gewist.  De linksen zagen in de kaart een oproep tot protest en zelfs tot haat en aanslagen tegen importmensen en riepen Google op het matje.  Tegen de kaart met de gebedshuizen van de godsdienst van de vrede hebben ze geen enkel bezwaar.

Naar verluidt kwam het in Duitsland tot talrijke aanslagen op asielcentra.  Tientallen centra zouden in brand gestoken, beschadigd of het hakenkruisen besmeurd zijn.  Er zouden zelfs schoten op een centrum in Böhlen (Saksen) gehoord zijn.  De vernieling, vervuiling, brandstichting, overlast veroorzaakt door de geïmporteerden zelf krijgt geen kritiek..   Hoort bij hun cultuur.  Verrijking, nietwaar?

Lukraak enkele sfeerbeelden die in de pers geen aandacht krijgen:Spiegel

3 gedachten over “Wat niet weet, wat niet deert

  1. Hoe meer zielen hoe meer vreugd , dachten en denken de linkse Duitsche broeders nog altijd . Ze hebben geluk dat de meest vrome Islam-vredesapostelen in Syrie en Irak zitten . In ieder geval , de toekomst ziet er goed uit , speelse jeugd gezond volk , zoals die Youtuubekes laten zien ! Maar niet iedere Duitscher schijnt een vluchtelingliefhebber te zijn. Het gaat van kwaad tot erger . Ik voorspel voor Golfbrekers nog meer publicatie van artikeltjes en youtuubekes die de haren ten berge doen rijzen ,behalve als ge een kletskop hebt.

  2. Indien de overheden niet dringend gaan ingrijpen zal dit alles ongetwijfeld ontaarden in een burgeroorlog. Noem mij een zwartkijker of negativist. Wie zijn ogen open trekt en een beetje neutraal en objectief tegen deze problematiek aankijkt, komt ongetwijfeld tot de zelfde conclusie. Maak dus eindelijk een begin om deze waanzin te stoppen en begin met deze onruststokers terug te sturen van waar ze komen. De rest kan daarna volgen.

  3. Dat de duitsers hun eigen volk maximaal willen verdunnen kan alleen maar goed zijn voor de buurlanden (en de rest vd wereld), en dat ze door hun troetels zelfs tot op hun vakantie eiland Mallorca worden aangevallen is hun probleem. Maar dat ze hun ideologie via Brussel aan de rest vd EU willen opleggen is er ver over voor mij.

Reacties zijn gesloten.