“Domestic terrorism”

Islam heeft niets te doen met islamDe BBC had het over “domestic terrorism”, niet te verwarren met gewoon terrorisme.  Zoiets als huiselijk geweld.  Niets aan de hand.  Heeft niets met de islam te maken.  We mogen gerust zijn.  Een intern akkefietje.

De 24-jarige Mohammod Youssuf Abdulazeez maakte bij zijn aanslag onder meer gebruik van een ‘AK47-achtig wapen’.

“Er zijn nog geen aanwijzingen dat de dader van de schietpartij op legergebouwen in Chattanooga, in het zuiden van de Verenigde Staten, banden had met IS. Dat zegt de FBI, die een onderzoek voert naar het motief voor de aanslag. Vier militairen kwamen bij de schietpartij donderdag om het leven en ook de schutter werd doodgeschoten.”

mediamanipulatieOef, een hele geruststelling.  Een moslim schiet militairen dood.  De FBI zoekt vertwijfeld naar een motief.  Het zou om een gewone crimineel kunnen gaan.  We zullen een handje helpen: het is een eenzaat, een verwarde sukkelaar, kreeg nooit kansen, zelfs geen moedermelk.  Hij reageerde uit pure vertwijfeling, een opwelling, een roep om aandacht.

Puur toeval dat hij een moslim is.  En die militairen, die liepen gewoon in de weg.

Knack    – Fox news (met video)

 

3 gedachten over ““Domestic terrorism”

  1. Het was een Koeweiti, van het land dus dat door de VS werd bevrijd van de Iraakse bezetting. Dankbaarheid is een woord dat naar het schijnt niet voorkomt in Mein Koran. Zo heb ik nog nooit een woord van dank gehoord voor de Navo-bombardementen op Servie 10 jaar terug, waardoor de Albanese moslims Kosovo cadeau kregen. Maar over de kruisvaarders van 1000 jaar geleden, notabene een reactie op hun jihad, kunnen ze niet zwijgen.
    De echte reden was dat hij werd achtergesteld: hij moest het doen met een job in de nabijgelegen kerncentrale.

  2. Indien het FBI regelmatig Golfbrekers zouden lezen hadden ze geweten dat IS de inspiratie-bron is voor de meest vrome Islamieten in hun kruistocht voor de vrede , door onschuldigen te vermoorden . Allahu Akbar ? die komt nog niet aan mijn knoesels .

    • Onze verwarde geest heeft onlangs 8 maanden in Jordanië verbleven. In Jordanië zijn er verscheidene opleidingskampen van Al Nusra, IS en andere soennitische rebellenbewegingen. Ze worden onder andere getraind door Jordanië en Saoedi Arabië, die gretig gebruik maakt van de opbrengst van de oliesmokkel van IS uit Irak (Anbar en Baiji). De permanente aanvoer van materiaal en rebellen vanuit Jordanië deed de Iraakse veiligheidsdiensten besluiten om deze grensovergangen permanent te sluiten; en dit tot groot ongenoegen van de coalitiepartners die vaststellen dat de economie van Jordanië met 50% zal dalen.

Reacties zijn gesloten.