… wanneer een armlengte niet volstaat

Permalink voor ingesloten afbeeldingWetsvoorstel Filip DW omtrent legalisering pepperspray voor zelfverdediging ingediend.

Permalink voor ingesloten afbeeldingAntwerpen telt momenteel 108.000 moslims op een totale bevolking van 515.000 inwoners. Meer dan 1 op 5 van de Antwerpenaren zijn ondertussen moslims (21 %). 45,6 % van de schoolbevolking in het Antwerpse basisonderwijs is moslim. In totaal zijn op Antwerps grondgebied 51 (gekende) moskeeën gevestigd. 25 in het district Antwerpen, 4 in Berchem, 1 in Bezali, 9 in Borgerhout, 4 in Deurne, 5 in Hoboken, 2 in Merksem en 1 in Wilrijk.

2 tot 8 op 100 moslims zijn “extremist”

De Belgische staatsveiligheid schat het aantal moslimextremisten in ons land op 2% terwijl wereldwijd wordt uitgegaan van het feit dat 8 tot 10 % van de moslimbevolking zich bekeert tot het salafisme en geweld beschouwen als een legitiem middel om de islamitische-islam leer te verspreiden en/of kracht bij te zetten. Alhoewel het Antwerpse stadsbestuur beweert dat het islamextremisme in Antwerpen onder controle is, is dat niet het geval. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer ook in Antwerpen het kruitvat ontploft. Antwerpen is immers net als Brussel al jarenlang een speeltuin voor moslimextremisten allerhande.  Lees hier meer over:
– struisvogelpolitiek
– het Antwerpse jihadistische netwerk
– terugslaan i.p.v. gedogen en wegkijken
– maatregelen
FVE

3 gedachten over “… wanneer een armlengte niet volstaat

  1. 2 op de 8moslims komen er voor uit dat ze extremistisch zijn de 6 andere durven het niet zeggen

Reacties zijn gesloten.