EUSSR in Poolse media

De bemoeienissen van de EUSSR vallen in Polen niet in goede aarde.

“Polen opnieuw onder de knoet.”: Het Poolse blad ‘Wprost‘ toont Merkel in het EU hoofdkwartier samen met Vrhfstdt, Schulz, Juncker en Oettinger in het veldgrijs, gebogen over landkaarten.

Das polnische Nachrichtenmagazin „Wprost“ zeigt Angela Merkel im Kreis der EU-Politiker Guy Verhofstadt (Belgien), Martin Schulz, Jean-Claude Juncker und Günther Oettinger in Feldherren-Pose

Nog verder terug in het verleden gaat het nationaal-conservatieve weekblad ‘wSieci’ met de titel “Complot tegen Polen – van tsarina Catharina tot Merkel” ter herinnering aan de Poolse opdeling tussen Oostenrijk, Pruisen en Rusland in de 18de eeuw.

Das nationalkonservative Magazin „wSieci” wittert ein „Komplott gegen Polen – von Zarin Katharina bis Merkel”EU-Observer

Dank aan Frans voor de tip.

8 gedachten over “EUSSR in Poolse media

 1. Kort nadat de linkse amerikaanse media (Time) Merkel uitriepen tot machtigste vrouw ter wereld, wordt ‘de waanzinnige’ nu aangeraden het veld te ruimen (NYT)
  Wie gelooft de leugenmedia nog?
  Wij hebben ook zoiets: HLN riep jaren lang dat de spaarboekjes nog nooit zo goed gevuld waren. Vandaag in dezelfde krant: ‘De Belgen spaarden nog nooit zo weinig’.
  En zeggen dat er mensen zijn die daar geld aan geven…

 2. Polen heeft gelijk, zoals Hongarije ook gelijk heeft en vele andere landen zullen nog volgen, waarschijnlijk België niet

 3. Wat het Poolse verleden betreft :
  http://henrymakow.com/2015/12/jewish-imperialism-is-backdrop.html
  Hieruit blijkt ook een immigratie probleem!!!
  Ik verwijs naar de tekst zelf.
  Het verdwijnen van Polen kan ook niet los gezien worden van de invloed van de vrijmetselarij, waarbij vooral het Franse Grand Orient een rol speelde.
  Een verdwijning van het katholieke Polen, dat grotendeels omringd was door protestantse landen en van binnenuit ondermijnd werd door de vrijmetselarij.
  Bron : The keys of this blood van Martin Malachi, pagina 528-532.
  Als men het dan over een complot heeft tegen Polen dan zou men in Polen er beter aan doen, het verleden dat betrekking heeft op deze verdwijning, klaar en duidelijk uit te doeken te doen en iedereen met naam en toenaam te benoemen.
  De verwijzing naar WO II in verband met deze verdwijning in 1795 is niet productief.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-01-10/they-want-occupy-poland-again-merkel-european-union-compared-nazis-latest-diplomatic
  met citaat :
  “It got so bad, Poland pulled out the Nazi card: minister Zbigniew Ziobro questioned Berlin’s own record on media freedoms and alluded to Nazi Germany’s occupation of Poland during World War Two in the message to EU commissioner Gunther Oettinger”(=einde citaat).
  Polen zou toch moeten weten dat Oettinger , lid van de EUSSR commissie , geen model staat voor Duitsland en het Duitse volk, maar een instrument is in handen van de NWO. Het zijn de occulte machten achter deze NWO die door de Polen moeten aangepakt worden.
  De Poolse reactie tegen de EUSSR is ook weinig consequent, gezien men anderzijds een grotere toenadering zoekt tot de USA :
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/01/02/das-neue-europa-polen-will-mehr-usa-und-weniger-eu/
  Een citaat :
  “Polens neuer Kurs ist für die EU brandgefährlich: Die Regierung in Warschau hält Brüssel für schwach und will sich lieber an die USA und die Nato anhängen. In Washington wird die Entwicklung mit Wohlgefallen gesehen. Mit einem alten, nationalistischen Masterplan könnte ein Keil zwischen Deutschland und Russland getrieben werden.(=einde citaat).
  Als men dan weet dat de EUSSR een vazalstaat is van de USA, waar zich de belangrijkste krachten achter de NWO bevinden, dan komt de koerswending van de Polen er op neer dat men te biechten gaat bij de duivel. (met een keuze tussen de pest of de cholera).
  Moesten de Polen zich de moeite getroosten de krachten te identificeren die schuil gingen achter de verdwijning van Polen in 1795, dan zouden ze kunnen vaststellen dat dit grotendeels dezelfden zijn als die vandaag achter de EUSSR-USA en de NWO schuil gaan..
  Voor de rest dienen de Polen zich geen illusies te maken. Zoals in 1939 zullen ze opnieuw verraden worden naargelang de situatie op het “schaakbord” !!
  http://20committee.com/2014/10/30/poland-prepares-for-russian-invasion/
  met een citaat :
  “In a similar vein, a senior Polish intelligence official, another veteran of long collaboration with Washington, DC, expressed his skepticism to me. “Is it 1939 again? I don’t know,” he explained, “but I think Obama isn’t even a Chamberlain,” citing the British prime minister who left Poland in the lurch at the beginning of World War Two. Given such doubts, combined with Putin’s obvious desire to break the Atlantic Alliance, Poland will prepare to resist the Russians alone, while hoping and praying it does not have to.”(=einde citaat).
  Voor Polen komt het gevaar immers uit het Oosten(=Rusland), en niet uit het Westen.(=Duitsland). Een kans op een Duitse invasie(sic) is onbestaande,
  het Duitse leger stelt ten andere niets meer voor. Het enige gevaar dat uit het Westen komt, gaat uit van de EUSSR in Brussel.
  Daarom is het ook van belang de “vijand” te kennen” :
  “If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle.”
  ― Sun Tzu, The Art of War

 4. Brekend nieuws !!

  Lager vallen kan nog altijd !! Zie je wel !
  NOU MOE !

  Yves Desmet versterkt de redactie van Humo

 5. Voor diegenen die van lezen houden en ‘1984’ (George Orwell) al kennen, hier nog twee andere boeken die een goed gedacht geven waar we heen gaan: ‘Brave New World’ (Heerlijke nieuwe wereld) van Aldous Huxley en ‘This Perfect Day’ (De dag der dagen) van Ira Levin. De laatste 50 jaar gaan we in record tempo op de geschetste samenlevingen af.

 6. Wat vroeger Duitsland was is nu Polen en wat vroeger Polen was is nu Rusland.
  Maar ik wil het hier niet over Polen hebben noch over de EUSSR -welke kant die uitgaat weten we – wel over de vroege USSR.

  Ik schrok me een aap toen ik het nummer 1 van 02.01.2016 – blz 96 in Der Spiegel het’ Archivar des Terrors’ (op te roepen op Google) las. Het artikel gaat over de historicus Rasumov (wit-Rus) die volgens der Spiegel de advocaat van al diegenen zijn die in Leningrad en St Petersburg tijdens de Sovjettijd door de staatsmacht zijn neergeschoten, gefusilleerd, verdronken, gewurgd, doodgeslagen of op het einde van de dertiger jaren zelfs in omgebouwde vrachtwagens VERGAST werden. (Waarom der Spiegel dit artikel bracht is waarschijnlijk om stemmingmakerij tegen Poetin op te roepen).
  Tot Alexander Solschenizyn zijn Goelag Archipel schreef, kenden wij het aantal slachtoffers niet, zegt Rasumov in het artikel, meer dan een kwarteeuw werd vervolgd en gemoord maar de jaren 1937-1938 waren de ergste.
  Het andere, meer onthullende boek van Solschenizyn waarin hij buiten Stalin de andere mededaders voor de verschrikking aanwijst werd niet vernoemd, namelijk het boek ‘Zweihundert Jahre Zusammen – Die Juden in die Sovjetunion’.
  Op blz. 483 schrijft hij:’de ganse omvang uit de vroeg-Sovjetische terreur operatie is verbonden met onopvallende figuren zoals de joodse Isaj Davidowitsch Berg, die de bekende gaswagen, duschegubka’ heeft uitgevonden.’.
  In de Duitse uitgave van 2003 werd hierover een belangrijke voetnoot weggelaten. Namelijk voetnoot nr. 39 van Sernov (ook Schernow) uit het blad Komsomol (waarheid) van 28 oktober 1990, die in de oorspronkelijke uitgave staat:
  ‘Procedura kazni nosila omerzitel’njr charakter
  De terechtstellingsprocedure was afschuwelijk. Berg was destijds de leider van de operationele groep tot voltrekking van de besluiten van de Moskause NKWD-Troïka. Met zijn medewerking werden vrachtwagens – de zogeheten duschegubki-
  geschapen. In deze wagens werden de ter dood veroordeelden door de kogel getransporteerd en op de weg naar de terechtstellingsplaats met gas vergiftigd.’

  Aanvankelijk werden de aan de lopende band ter dood veroordeelden in vrachtwagens geperst en naar de executieplaats gereden, waar ze een nekschot kregen en onder de grond gestopt werden.
  Dat vond Berg een tijdrovende, niet efficiënte en kosten rovende vernietiging procedure gezien het grote aantal doodvonnissen dewelke de driekoppige rechter- commissies tegelijk velden en waardoor het onmogelijk werd om al die veroordeelden neer te schieten.
  De gifstoel vond de joodse terechtstelling constructeur Grigori Maikanowski uit eveneens in opdracht van de NKWD. Als hij zelf in 1951 werd opgepakt schreef hij vanuit zijn cel aan Berija: vergeet a.u.b. niet dat door mijn hand honderden van smerige vijanden van de Sovjetmacht hun verdiende einde vonden.

  In 1924 schrijft de joodse historicus Pasmanik reeds: het verschijnen van het Bolsjevisme was het resultaat van de Russische geschiedenis, doch het organiseren van het Bolsjevisme dankt Sovjet Rusland aan het werk van de joodse commissarissen.

  Solschenyzin onthult ook namen van die commissarissen: Berman, Spiegelglas, Schwarz, Maier, de Uritzki’ s, Unschlicht, Katznelson, Agranow, Asbel, Chaifetz, Jagoda…waarover we anders met geen woord zouden gehoord hebben, evenmin als over de vergassing wagens.

 7. Gisteren ‘ De Afspraak’ op Canvas.
  Daar zaten Louis Tobback, een van origine Marokkaanse toekomstig burgemeester van Leuven, een Afghaans die mag blijven, zich bezig houdt met integratie en naar zijn haardracht te oordelen opgenomen werd in homo middens + een Poolse journaliste die behoorlijk Nederlands sprak.
  Tobback maakte reclame voor de Marokkaan, de Marokkaan maakte reclame voor zichzelf, de Afghaan leerde ons wat we moesten doen en de Poolse? Was recht voor de raap.
  De democratisch verkozen regering vervult punt voor punt de beloften die ze in haar verkiezingsprogramma gaf. Polen werd aangevallen voor het sluiten van de grenzen, Denemarken deed hetzelfde. Polen heeft politiek benoemde medewerkers bij haar nationale omroep, België ook.
  De Poolse beviel Tobback helemaal niet en hij maakte zich een beetje boos. Wat hij te zeggen had is de moeite niet om hier te vermelden.

Reacties zijn gesloten.