Waarom?

Waarom in boerka merkkledij kopen in Maasmechelen-Village?  Nochtans verboden, of werd de wet intussen ‘aangepast’?

Permalink voor ingesloten afbeeldingDe gezichten van de winkelende bezoekers werden onherkenbaar gemaakt.  De boerkamadammen (?) hebben daar geen behoefte aan. De wet op de privacy is niet aan hen besteed.

FVE

10 gedachten over “Waarom?

  1. Met carnaval mag je niet met een ‘moembakkes’ de straat op. Kwestie van niet herkenbaar te zijn. Die wet bestaat al een paar honderd jaar, in de grond hadden ze dan ook geen wet ivm het boerkaverbod moeten stemmen, vermits die boerka valt onder de wet van de ‘moembakkes’. Als de boerka mag, mag de bivakmuts ook.

  2. Kort geleden ging ik met mijn echtgenote naar een grote Carrefour. Daar zat zo een ingepakte madam sexy ondergoed te kiezen, echt gebeurd. Even onbegrijpelijk dus.

  3. Ik stelde de vraag ooit eens aan een Brusselse politieagent, nadat ik er een had zien lopen op de Brusselse grote markt. Zijn antwoord: als het toeristen zijn, mag het. Ik wist toen direct dat in de ogen van de wetsdienaars alles in een boerenkaas als “toerist” beschouwd wordt.

    • Da’s zon beetje in het verlengde van het antwoord van die andere politieagent, die ik erop aansprak dat ik in Anderlechts metrostation Sint Guido frequent verdachte aanwezigheid kon vaststellen, zonder dat daar blijkbaar van overheidswege veel op ingegrepen werd. Zijn antwoord: “De politiek WIL NIET dat we daar teveel in tussenkomen.” Zo. De onnozelaars onder u weten nu op wie ze gestemd hebben.

  4. Heb dat in Mechelen ook al een paar keer tegengekomen… en spreek die dames(?) daar dan op aan. Die worden dan wat “assertief” , waarop ik de politie contacteer voor verbalisatie. In Mechelen doen die dat dan ook, met gevolg dat het fenomeen erg zeldzaam geworden is. Spijtig genoeg is de burgerzin bij velen niet meer voorhanden!

  5. Die linkse , is naar mijn mening erg sexy te oordelen aan de plooival in haar boerka ! Zo zie je maar dat de kloof tussen onze cultuur en beschaving en hun KUL- tuur en middeleeuwse beschaving , steeds maar groter en groter wordt . Het is zoals een brave maar ietwat onnozele huisvader die toelating geeft , om het vriendje van zijn zoontje in huis te laten spelen .Dat vriendje blijkt echter een ambetant jong te zijn die de geldende huisregels met de voeten treedt . De vader laat echter begaan onder druk van zijn oogappel , want hij is erg verdraagzaam en begripvol . De mama echter wordt dat respectloos gedrocht stilaan beu en op een bepaald ogenblik zal zij dat rotjonk uit haar huis gooien , de straat op tussen de vuilbakken waar hij met zijn mentaliteit thuishoort

Reacties zijn gesloten.