De EU feliciteert…

… de nieuwe president van een kandidaat-lidstaat.  Helemaal passend in het EU-plaatje: autoritair, eigen-wil-eerst, zonder rekening te houden met de bevolking, manipulatief, eigengereid, op weg naar een totale  islamisering van Turkije Europa, bereid tot het uiterste te gaan.

Welkom, kameraad, je past perfect in onze club!

“We kijken ernaar uit onze samenwerking te vergroten!”

 

Lees hier de boodschap van het EUSSR Politbüro.

Turkije heeft een nieuwe sultan.

FT

 

8 gedachten over “De EU feliciteert…

 1. Een land, een volk, een leider, waar hebben we dat nog gehoord? Deze morgen ook op radio1 na de verkiezingsoverwinning van Erdogan.
  Amerika geeft wapens aan de Koerden en Turkije heeft verleden jaar de Koerden de woestijn in gedreven. Nu staan de Koerden aan de grens van Turkije met wapens van Amerika. Oorlog is economie en het zal een koude winter worden volgens mij.

 2. Schijn bedriegt… hierna een bruggetje over wat er zich werkelijk afspeelt in Turkije..
  en de weerslag dat dit heeft op de rest van het midden-oosten en noord-afrika, en ook op Europa.
  Belangrijk hierbij is de drugsmokkel o.a. met Nato vliegtuigen via België!!!
  In de bijgevoegde tekst niet vermeld, maar in Nederland hebben ze ook prijs o.a. via de zaak van Joris Demmink!!!
  Niets is dus wat het lijkt!!!
  Uit mijn contacten in Armeense kringen weet ik dat dit allemaal maar het topje is van ijsberg.
  http://aanirfan.blogspot.be/2014/08/turks-elect-jewish-president.html

 3. Europa heeft zijn soevereine volkeren. Die weten wat ze niet willen. Maar boven hen hebben ze een instituut, de EU, die hen tegen hun wil overheerst. Hoe ze dat kan volhouden zie ik niet in. Och we zijn soeverein, maar altijd onmondig, altijd met een fopspeen,voortdurend onder voogdij en ons recht wat betreft wat we niet willen, kunnen we niet uitoefenen.

 4. De EU onderkent ook niet dat het ongenoegen zeer groot is waardoor er niet tijdig iets wordt aangedaan. Ze laten het gisten, laten de ontevredenheid opkroppen zodat die gaat broeien en koken en uiteindelijk tot uitbarsting komt.

  • Zo erg is het nog niet. In een rondvraag in lalibre.be vorige week meende slechts 30% dat de EU tenonder ging gaan.
   En lalibre is, in tegenstelling tot de vlaamse kwaliteitskranten, verrassend genoeg een centrumrechtse gazet, dus haar lezers ook.

 5. Prachtig , mooi en ontroerend die gelukwensen van onze Euro-opperhoofden aan die nieuwe “machtige hebbender” . Ik zit echter met een prangende vraag die feitelijk niets te maken heeft met die nieuwe toekomstige historische Turkenramp . Bij een aardbeving , overtromingen hongersnood en dergelijke natuurrampen komt uit de ganse wereld hulp voor de slachtoffers . Over de politieke grenzen heen wordt er geld ingezameld door allerlei organisaties . Met beelden van de miserie en het leed worden allerlei gevoelige snaren van ons geweten getokkeld zoals op een harp . Het is niet meer dan normaal dat wij onze medemens moeten helpen ! Niet alleen de sukkelaars zijn dankbaar ook enkele uitverkorenen die er een pak geld aan verdienen , danken de Heer voor de ramp en geboden hulp . Met die volkerenmoord die nu bezig is , dank zij Allah en zijn ” IS ” krapuul , hoor ik niets . Hier en daar wat betogingen en berichtgevingen in de media .Ligt het dan politiek zo gevoelig die mensen te helpen die worden achternagezeten door een bende moordenaars. Durven de “grootsmoelen” en mensen liefhebbers niets organiseren om het leed te lenigen of wordt die genocide gekoppeld aan vrijheid van Godsdienst en hun cultuur-capriolen . Gelukkig is daar Amerika en Engeland , wat hun verborgen politieke motieven ook moge zijn , zij doen tenminste iets !

 6. Ik denk nochtans dat Erdogan de Kalief erg ontgoocheld is omdat hij maar 52% heeft gehaald, waar hij op 90% rekende…

Reacties zijn gesloten.