Vrijwilligers gezocht. Moslims ook welkom.

Permalink voor ingesloten afbeeldingIn een schrijven aan de Saoedische ambassadeur, Adel bin Ahmed Al-Jubeir, in de VSA eist Robert P. George, prof aan de Princeton universiteit en zes andere personen de onmiddellijke vrijlating van de veroordeelde blogger Raif Badawi.

Ze bieden aan elk 100 zweepslagen te willen incasseren, die van het totaal van 1000 zouden moeten afgetrokken worden:  “We delen liever zijn leed dan toe te kijken hoe hij gruwelijk gefolterd wordt. Als uw regering niet bereid is dit te verhinderen, dan zijn we bereid zijn onfaire straf te delen.”
Raif Badawi werd in Saudi-Arabië veroordeeld tot 1000 zweepslagen, 10 jaar gevangenis en een geldboete van $ 266.000 omdat hij een online forum geopend had met debatten over religieuze en politieke thema’s.

Benieuwd of er veel kandidaten uit de stoet der hypocrisie zich gemeld hebben.

FT

4 gedachten over “Vrijwilligers gezocht. Moslims ook welkom.

  1. Koning Flup , voorlopig nog Koning der Belgen heeft zich ook aangeboden om het leed van Raif te verzachten . In ruil voor honderd zweepslagen een zachte klets op zijn koningklijke blote poep met bijstand van een dokter om de eventuele rode plek op zijn billen te verzorgen !

  2. En naar dergelijk barbaars land zakken Belgen af om hun deelneming te betuigen aan een perverse eikel!!!!
    Hoe laag kunnen sommige figuren toch vallen en dat om toch maar in beeld te komen, gelukkig beginnen steeds meer burgers in dit land te kotsen van die parasieten.

    • Veel burgers? Ik zie er in elk geval niet veel maar ik hoop dat je gelijk hebt

Reacties zijn gesloten.