9 gedachten over “Na Parijs trok de stoet der hypocrisie naar Saoedi-Arabië…

 1. De hoge gasten hebben misschien vrij-kaartjes gekregen om de geseling te kunnen bijwonen van Raif Badawi’s of de steniging van een stoute madame , een handamputatie of dergelijke cultuurgebonden activiteiten .In de avond wordt alles afgesloten met een groot banket , ter ere van de hoge gasten en met de voorstelling van een dragqueenshow , erg populair in Saoudi-Arabie !

 2. Al die totentrekkers van het westen zijn aanwezig Bende schijnheiligaards

 3. Waar die “hoge gasten” vooràl belangstelling voor hebben… is het verder-vloeien van goedkope olie via die nieuwe koning. 🙂

 4. In tegenstelling met al die gekroonde hoofden , notabelen , afgevaardigden , hoogwaardigheids-verkleders ……weigerde ik ……Rene , zijnde …eer en medeleven te betonen aan de overleden koning van Saoudi-Arabie , uit protest voor het schenden van mensenrechten . Ik weiger ook elk interview aangaande mijn beslissing . Ik ben niet schijnheilig !!!
  PS Als dat geen indruk maakt !!

 5. Uiteraard ! maar enkel onder de voorwaarden dat de Wes , Vic , tjenne , Walter de Jean Marie en de redactie van Golfbrekers ook kandidaten zijn voor een geseling . Ik vernoem die namen omdat ik er zeker van ben dat zij meedoen . Het zou in ieder geval Golfbrekers ten top doen stijgen wat het lezersaantal betreft. Stel je de krantenkoppen voor ” Golfbreker ” lezers en de redactie krijgen elk 100 zweepslagen voor het “goede doel en solidariteit met Raif Badawii’s . Ik hoop in ieder geval dat mijn “snotvalling” vlug zal genezen zijn anders moet ik afzeggen !

  • Er werden slechts 1000 zweepslagen voorzien, waarvan er al 600 gereserveerd werden door de Amerikaanse professor en zijn sympathisanten.

  • Pak vast, Rene is nog niet bekeerd en hij discrimineert de vrouwen al. Alleen mannen mogen mee.

Reacties zijn gesloten.