Virus bereikt Groningen

Verward, heette het in de pers.  Hij begon zowaar lukraak om zich heen te steken.  Blijkbaar een symptoom van ‘onevenwichtigheid’.

Wij hebben hiervoor gewaarschuwd.  Iedereen kan aangetast geraken.  Ook een ‘dakloze’.  Ditmaal werden er geen kreten gehoord maar de typische ramdrang – het hoeft niet per se met een wagen te gebeuren – was wel aanwezig.

Lees er hier ‘alles’ over.

FT

12 gedachten over “Virus bereikt Groningen

   • Volgens mij heeft hij toch een poging gedaan om Allahu Akbar te promoten , met een doorgesneden keel kan dat wel problemen geven . “Al”…grr..”La”.. brrrr “Hu”… grum grum “Ak” …slik , grrr… oei..brr..”bar”. Het was gelukkig geen Jodelahitist maar een verwarde import broeder-verrijker , die hulp nodig had . Hij heeft die ook gekregen van de politie . Voor de prijs van 1 Euro 20 , de prijs van een kogeltje was zijn probleem opgelost en de wereld weer een klein stukje veiliger .

    • Is de munitie zo duur in Thailand? In B kost een 9mm. Fiocchi – zowat de goedkoopste – rond de 0,15 euro

 1. Wat een geruststelling “volgens de telegraaf heeft hij zelf de keel doorgesneden” en heeft hij geen “Allah is groot” geroepen. Zal moeilijk gaan denk ik met de strot af.

 2. Men is er wel snel bij om te vermelden dat het hier niet gaat om jihadisme en/of terrorisme. Vreemd, zeer vreemd.

  • Dat is ook het meest logische . In onze jonge tijd toen het leven nog eenvoudig was en de verrijking nog niet zijn intrede had gedaan , zou dat wereldnieuws zijn . Nu is het bijna dagelijkse kost. Het ergste is , ge moogt wel denken wat ge wilt , als ge die gedachten maar niet verwoordt , want dan zijt ge een vuile rechtse racist die helemaal geen begrip toont voor zijn noodlijdende verwarde import medemensch die enkel de bedoeling heeft (had) ons pensioen te redden

 3. Uit Twitter van getuigen rond het tijdstip was het wel degelijk een getinte medemens.

  • Medemens??? Da kan niet, moslims en aanverwant tuig valt niet onder ”mens” en zeker niet onder ”medemens”.
   Ongedierte is een correcte omschrijving van die pedofielaanhangers.

Reacties zijn gesloten.