De N-BA geeft advies omtrent Pegida Vlaanderen

NVA nieuw logo N-BAWelke pet droeg De Wever toen hij de Pegida-samenkomst verbood, die van N-BA partijvoorzitter of die van Antwerpens burgemeester, zgz. bekommerd om de veiligheid, die wel toestemming gaf aan de linkse groupuscules, maar niet aan bezorgde Vlamingen, die hun omgeving snel zien veranderen in Eurabië?

Pegida Vlaanderen N--VA

Klik voor vergroting

 

6 gedachten over “De N-BA geeft advies omtrent Pegida Vlaanderen

  1. Het wordt meer en meer de Nieuwe – Belgische Alliantie en Bart De Wever devalueert tot Bart Gezever, wat eigenlijk allemaal te verwachten was.

  2. In Dresden werd op 12 januari de asielzoeker Khaled Idris Bahray doodgestoken. Het broertje van onze AFF, Antifa, schreeuwde moord en brand. Pegida had die moord op haar geweten. Demonstraties werden in verschillende steden georganiseerd onder het niet mis te verstane motto ‘Rache für Khaled’. Intussen raakte bekend dat Khaled werd vermoord door een landgenoot uit Eritrea die eveneens asiel zocht.
    Na die bekendmaking werd het muisstil bij Antifa.

  3. Sinds de NBA haar onafhankelijkheid gedachte heeft opgegeven vallen Vlaams Nationalisten die, die neiging nog wel hebben, onder de noemer radicalen. Die moeten bestreden worden. Schreef De Morgen het al niet : radicalisering moet bestreden worden + de TERREUR van het Vlaams Nationalisme.

Reacties zijn gesloten.