7 gedachten over “Vollsmose, waar Denen niet meer thuis zijn

 1. We mogen toch blij zijn met de multicul we mogen nog veel blije dagen beleven, het komt ook zo bij ons dank aan de traditionele partijen en vooral aan de linkse partijen voor onze mooie toekomst

 2. Weer iemand die vermoedelijk niet zal stemmen voor rood of groen . Die Ivoren Torenbewoners , die het allemaal zo goed weten wat het beste voor ons is , zouden iets gelijkaardig moeten meemaken , alhoewel … , hun begrip en naastenliefde ( en stemmetjes voor de partij) zijn enorm groot . Zij willen ons ,de niet te versmaden voordelen onthouden , de enorme verrijking en hun cultuur ,door de bruine jongens ons aangeboden . Het vraagt enkel maar een beetje geduld tot …….onze kop wordt gespiest op een paal . Lieve extreme Allah gelovigen , met alle respect , ga en verdedig uw ideaal bij IS, vecht zij aan zij met uw broeders zodat ge een gemakkelijk doelwit wordt voor vliegtuigbommen die er voor een non retour ticket zorgen naar de paradijzen van Allah waar een maagd van 72 jaar je liefdevol zal verwennen.

 3. Ik heb de oplossing voor al dat islamitische geweld maar mag dat niet schrijven of zeggen waar er getuigen zijn die het niet met mij eens zijn.

 4. In Nederland werden 2 TIENERS opgepakt (16 en 17 jaar) voor de zware mishandeling van een 15 jarig meisje (Het Nieuwsblad). Het gaat eens niet om jongeren, maar je kan gerust de vergelijking doortrekken. Het filmpje (te bezien bij H N) laat aan de verbeelding niets te wensen over.

  • Ja, Walter, ook gelezen. Als we alles zouden plaatsen wat we lezen en opmerken in deze verrijkte wereld, dan zouden we niets anders doen. Zucht.

 5. De oplossing is heel eenvoudig =schop ze eruit, van de eerste tot de laatste, maar begin eerst met de verraders en collaborateurs.
  Sluit ook de grenzen. Zorg voor een geloofwaardig gezag. Spreek een taal die dit soort verstaat.
  Dit alles is enkel een kwestie van willen… !!!
  Al de rest is zever.
  Maar zoals elders :
  -Wat kan, werkt niet,
  -Wat werkt, kan niet (of mag niet)!! (cfr Frank Bovenkerk).
  In de grond is de zaak dan ook eenvoudig en het is dus niet meer nodig Einstein daarvoor uit zijn graf te halen.

Reacties zijn gesloten.