In het verzet: ISIS zijn boeven

 “De ISIS-strijders zijn boeven die de goede naam van organisaties als Al Qaida, Boko Haram en al-Shabaab besmeuren.

De meeste extremistisch-jihadistische rebellenleiders doen geen sjiiet kwaad en houden zich gewoon aan de sharia.”

Meer bij De Speld

En meer hier, want we kunnen er niet mee lachen::

FT

 

 

4 gedachten over “In het verzet: ISIS zijn boeven

 1. Het is natuurlijk niet plezant als organisaties met een uitstekende reputatie , zoals Boke met Ham , Al Kaai-da-da en Sha-Li -Ba-Ba door het slijk worden gesleurd door een bende ontspoorde I S- sissers Ik heb daar begrip voor zoals Obama . Het verschil tussen mij en de president van de VS (ik heb ook een inkomen) is dat die nog steeds geloofd in democratie voor de prachtlanden. Hij vergeet dat de wetten van Allah primeren . Alles is de wil van Allah behalve democratie want dan zou hij zijn macht moeten delen . Stel je voor dat hij wordt tegengesproken door groen of rood dan volgt er onmiddellijk een steniging.
  Het zou een mooie oplossing zijn als de IS boeven worden bestreden door de rechtvaardige Moslim militie’s . Laat ze onderling vechten tot de laatste man en de wereld is een pak veiliger .

 2. Om één of andere reden krijgen wij met de regelmaat van de klok berichten van het Witte Huis op onze e-mail. Soms zijn ze door Obama, Michelle Obama, Dan Pfeifer, Jordan Brooks e.a. ondertekend. Waarom die bij ons terecht komen is mij een raadsel. Misschien omdat ik regelmatig Amerikaanse blogs aantik en de White House controle heeft over die e-mail adressen? De berichten worden verzonden door info@mail.whitehouse.gov.
  Op 17 september liet Obama het volgende weten.
  1- Isis is threatening America and our allies.
  The Intelligence community heeft nog geen specifieke samenzweringen tegen Amerika ontdekt maar wel tegen hun personeel en voorzieningen in het MO.
  2- The US continues to conduct targeted aistrikes against ISIS.
  De US heeft meer dan 160 luchtaanvallen op ISIS uitgevoerd en suksesvol hun personeel en hun voorzieningen beschermd en daardoor hun partners op de grond geholpen.
  3- American forces that have been deployed to Iraq do not and will not have a combat mission.
  Als Commander-in-Chief wil Obama geen bevel geven aan zijn troepen om een grond oorlog uit te vechten in Irak, maar wil de lokale partners uit rusten en adviseren.
  4- This is not and will not be America’s fight alone.
  Obama wil een brede coalitie van landen die daar mee gaan vechten …on the ground.

  Wil dhr De Crem er eens over na denken om in plaats van zijn militairen naar Irak en Syrië te sturen ze hier in te zetten, hier hebben ze heel wat taken te verrichten ‘on the ground’ vooraleer de lieverdjes van Isis en aanverwanten hun acties tegenover ons ‘on the ground’ uitvoeren.

  • Anna stuur die artikeltjes van Golfbrekers naar Obama zodat die president een juist oordeel krijgt over het wereldgebeuren en zijn achtergronden. Wie weet , uit dankbaarheid word jij misschien een van zijn “raadgevers”.

Reacties zijn gesloten.