3 gedachten over “Twietjes

 1. BDW is toch een grote verrader van de onafhankelijkheid en zijn knechten maar betogen in Brussel voor de onafhankelijkheid

 2. Vergeet niet dat Bartje De Wever op de koffie is geweest bij Cameron.
  http://www.knack.be/nieuws/belgie/de-wever-krijgt-koninklijke-behandeling-van-cameron/article-normal-21749.html
  Ging Bartje er instructies halen bij Cameron, een stroman in dienst van de Rothschild’s??
  Het Vlaams Belang kwam in het geweer tegen deze ontmoeting. Het liet wel na duidelijk te omschrijven wie Cameron werkelijk is en en wiens belangen hij werkelijk verdedigt, en dit is van belang om deze ontmoeting in het juiste kader te plaatsen.
  Of werd Bartje herinnerd aan het akkoord van 1944 waarbij de toenmalige belgische regering de rechten op de ondergrond(met uitzondering van steenkoolmijnen in de Kempen) heeft verkocht aan de Britten?.
  Of werd Bartje op de hoogte gebracht van bepaalde corruptie- en zedendossiers(=pedofiele dan wel) zodat Bartje zou weten wat kan en vooral niet kan?. Pedofiele praktijken zijn immers het cement van de Europese elites .
  Een zaak is al wel zeker : de ontmoeting tussen Bartje en Cameron is op zijn minst gezegd, niet in het belang van Vlaanderen, maar wel integendeel.
  Bartje ging immers te biechten bij de duivel.
  Het stilzwijgen Bartje over Schotland , is dan ook veelbetekenend.
  Over de Vlaamse onafhankelijkheid is dit stilzwijgen echter catastrofaal!!!

  • Demesmaeker was als flamingant-van-dienst in Schotland én in het journaal (kan ook terzake geweest zijn). Hij meende dat wij – de Vlamingen – voor een andere weg gekozen hebben, geen radicaal referendum en dreigende afscheuring maar wel een stap-voor-stap benadering. Hij heeft er niet bij verteld in welke richting die stappen gaan.

Reacties zijn gesloten.