4 gedachten over ““Vlaamse activist”

 1. Als zelfs de SP in NL al afhaakt is het erg. Gelukkig hebben ze in NL linkse partijen zat…

 2. Eindelijk een pamper Jihadist die zich zonder masker durft tonen. Als ik me niet vergis is dat , Mohamed Ben Anciaux , die zoals zijn strijders zich inzet voor de “vrede” …en socialist is hij ook !

 3. De enige vraag die hierbij moet gesteld worden is eenvoudig =wie heeft ervoor gezorgd dat dit soort hier kon komen, blijven en ongeremd & ongestraft zijn gangen kan gaan ?. Wie heeft ervoor gezorgd dat het verzet tegen vreemdelingen invasie werd gecriminaliseerd en uiteindelijk in de kiem werd gesmoord ? Wie heeft er voor gezorgd dat de waarheid niet meer mag gezegd en geschreven worden ?
  Het antwoord : politieke partijen verkozen door een meerderheid van de bevolking.
  Een bevolking, of beter gezegd een klootjesvolk, die terzelfder tijd door dit geïmporteerde soort wordt geterroriseerd maar er toch blijft voor stemmen.
  Het wordt dan ook hoog tijd dat de verantwoordelijkheden gelegd worden bij de kiezer die voor deze terreur heeft gestemd, via de voormelde politieke partijen die dan op hun beurt samenspannen met machtige financiële en occulte belangen, die er een ganse reeks van verborgen agenda’s op na houden.
  Men moet dus eerst de oorzaken aanpakken en dan de gevolgen.
  Nu als er geen meerderheid is om de stal uit te mesten, dan moet de minderheid ook mee de put in, maar dan moet op zijn minst duidelijk gezegd en herhaald worden, wie voor wat verantwoordelijk is..
  In dit laatste geval dient het dan ook tot niets meer om te blijven verder zeuren en zagen over de kwalijke gevolgen, als men weigert de oorzaken aan te pakken.
  Zoals reeds vroeger gezegd = er is maar één goede oplossing=schop ze er allemaal uit, van de eerste tot de laatste…!!
  Als wij het niet doen, dan zullen zij het met ons doen.
  Ofwel overleven voor 100%, ofwel afsterven voor 100%.
  Al de rest is het domein van de ‘armen van geest, die vlugger God zullen zien dan hun lief is” .
  De kiezer moet dus kleur bekennen, en aansprakelijk gesteld te worden voor de gevolgen van zijn keuze.

Reacties zijn gesloten.