Verdronken eerbaarheid

moskeetankVoor de kust van Dubai is het voorbije weekend een jonge vrouw verdronken omdat haar vader de redders verbood hun werk te doen. De man ging op de vuist met de hulpverleners. Hij wilde niet dat de “vreemde mannen” zijn dochter aanraakten en zo haar eerbaarheid zouden schaden.  Lees verder…

Eindelijk komt er duidelijkheid waarom er zo weinig vrouwen de overtocht via de Middellandse Zee naar de EU maken…

Vluchtelingeninvasie is Europese zelfmoord.

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan.

13 gedachten over “Verdronken eerbaarheid

 1. Die vader… dat is gewoon een vrome mensch die waakt over de eer van zijn dochter . Ze waren er snel bij … de redders , uiteraard , het was een jong ding met wulpse vormen . Iedere redder droomde ervan haar te kunnen reanimeren , de mond aan mond , op haar borsten drukken met ” beide ” handen om de bloedstroom te stimuleren . De vader zag het al gebeuren en vocht om de eer van zijn dochter . Ik zou zeggen …..een echte achterlijke Islam idioot met een verstand kleiner als dat van een kieken …..en het is de enigste niet ! iedere dag worden er honderden van dat soort in Europa , liefdevol opgenomen . In ieder geval , dat meisje is dood , het was niet de wil van Allah , maar het was de wil van de vader

 2. Ik vermoed dat de dochter volledig akkoord was met haar vader. Herinner u Amina Lawal, de Nigeriaanse met het onwettige kind die door een internationale actie gered werd van de dood door steniging. Haar dankbare reactie: ‘Ik ben een moslim, ik had het verdiend’. Genen zijn nu eenmaal onklopbaar.

 3. Dat maakt het eens te meer duidelijk hoe gevaarlijk die Islam is . Dat schijnen ze in Europa niet te begrijpen noch de kerken , die pleiten om dialoog . Het is zoals een chip ingeplant in de hersenen die het verstand overheerst , Lomp , achterlijk of gestudeerd , het speelt geen rol . De Allahu Akbar chip kun je met rede noch met menslievendheid uitschakelen .

  • De islamieten met een “chip in hun hoofd” en in de Vrije Westerse Wereld de helft (maar als ik de kiesintenties én resultaten zie vermoed ik DRIEKWART) die gelobotomiseerd is.
   Ook velen van de zogenaamde rechtsen én islamofoben want de éne gaat op vakantie bij de islamiet en de andere vind “zijne gebuur achmed de islamiet toch een brave vriendelijke vent war je alles kan aan vragen”…
   Onwetendheid is te vergeven maar domheid is misdadig in de huidige context.

 4. Hoe lang is het geleden dat (ik dacht in saoedie arabië) schoolmeisjes levend verbrand werden doordat de islamieten hun niet buitenlieten omdat ze “niet zedig gekleed” waren, de slaapzalen stonden in brand en het islamietentuig sloot de deuren af…
  Wat ik wel nog weet is dat er zéér weinig verontwaardiging was in de media, diezelfde media die nu nieuwsuitzending vult met hun multikulle islamofiele nieuwsfeiten (lees) : ons Vrije Westerse burgers inpeperen dat de redders van onze sociale zekerheid en masse verdinken op de zee.
  Heb net gelezen dat euirabia HQ brussel nog eens 2.4 miljard euri’s ophoest om naar Griekenland en Italië te brengen om de hordes islamieten invaders te gaan helpen.
  Ik pleit voor de Russiche aanpak, de schepen tot zinken brengen door “gecoördineerd” vuur en om het karwei af te maken in het Midden Oosten wat NBC materiaal gebruiken (enkel de N in voorkomend geval).
  In tijden van oorlog (en dat is het sedert Nine Eleven: oorlog tussen de islam(iet) en de Vrije Westerse Werel)d is dit een oplossing die levens kan redden, DE ONZE.

  • Niet vergeten dat die vrouwen ermee akkoord zijn dat ze geslagen worden (of toch 70% van hen vlg een enquete op een Turkse universiteit). Als ze emigreren willen ze niet eens met iemand trouwen die dat niet doet.
   Bovendien zijn vrouwen even gewelddadig: ik zie wel wekelijks op tv hoe ze met de vlakke hand iemand recht in het gezicht slaan. En in mijn omgeving hoor ik dan soms enthousiast: ‘Goed gedaan meisje!’ Vaak in series of films, maar ook de waalse krachtpatser vorige week bv die haar schoonmoeder verrot slaat.

 5. Komen die Duitse mannen en vrouwen toch weer roet in het eten gooien. De afschaffing is volop aan gang en wat willen die mannelijke en vrouwelijke Duitsers – als je Junge Freiheit mag geloven? Terug trouwen en kinderen krijgen.
  Benieuwd wat Frans daarvan vindt.

Reacties zijn gesloten.