Toch geen dubbelganger

View image on TwitterIslamist-terrorist-oorlogsmisdadiger, Amer Samarah, kan niet uitgewezen worden want het is daar té gevaarlijk.   Hij heeft Nederland uitgekozen om even op adem te komen.

IS-beul is hier veilig
IS-strijders, beulen van Assad en andere Syriërs die van oorlogsmisdaden worden verdacht, kunnen vrij in Nederland rondzwerven. De overheid mag hen namelijk niet het land uitzetten.
Het zou te gevaarlijk voor ze zijn in het thuisland.  Lees verder…

5 gedachten over “Toch geen dubbelganger

 1. Werd hij niet uitgenodigd voor een interview in dat NL progamma
  ” De wereld draait door ” als vrijheidsstrijder met beulambities ! Het folteren van medemensen , onthoofden , kruisigen en dergelijke fratsen . Het zou me niet eens verbazen . Onze Noorderburen komen soms raar uit den hoek . Dat de overheid , wie dat ook moge zijn , dergelijk krapuul niet het land uitzet , is vanuit mijn vrome Christelijke opvoeding , waar het medeleven en de naastenliefde van afdruipt begrijpelijk , want ze zouden hem kunnen “zeer” doen . Wanneer komt er een wet voor ” Verplichte Euthanasie “

  • Waarschijnlijk treft de Ned. regering in deze geen schuld, kunnen en mogen ze niet anders door de EU, de VN, de Mensenrechtenverdedigers enz. In Groot-Brittanië is dit probleem al jaren aan de orde.

 2. Mensenrechtenverdedigers VN , EU , Libelle , Nonkel Bob en zijn vrolijke vrienden , ATV , K3 , De Rode Duivels … enz ….Heeft Golfbrekers …dan niks te zeggen

   • Helaas woont Fikken ook in zo’n huis, en…dubbel-helaas, mijn “grote bazin” is een geboren-Antwerpse.
    Nog méér ellende doordat die geboorte viel op 31/10…heksendag, plus, als kers-op-de-taart: Schorpioen.
    Desondanks heeft hij toch niet veel te klagen.

Reacties zijn gesloten.