Tjevenuitleg

Nadat bleek dat er uit de Thalysgebeurtenissen geen poco nieuws meer te halen was – het was duidelijk geen actie van extreem-rechts – gaf de nullenzender het vanmiddag op.  Sport en nog meer sport tijdens het middagjournaal.  Brood en spelen gaan er altijd in.

De kleuterzender had Koen Geens te strikken, de man die gisteren toegaf dat er zóvéél verdachte sujetten rondlopen dat het onbegonnen werk is voor de staatsveiligheid om hen te volgen.  Laat staan te arresteren of uit te wijzen.  Blij met de media-aandacht schakelde hij een versnelling hoger om zijn coalitiecollega, Decroo Jr.,  een veeg uit de pan te geven.  Dat collega’s uit de biecht klappen, kan hij niet appreciëren, maar Peeters, de doodgeverfde-maar-gebuisde premier, die wou hij wel verdedigen.

De nieuwslezeres deed haar best om Geens tot onverwachte uitspraken te brengen, maar – tjeef zijnde – hield hij zich op de vlakte.  Gesignaleerd als djihadist betekent nog lang niet dat deze een gevaar vormt.  Sympathieën met I.S. en aanverwanten betekent nog lang niet dat hij de daad bij het woord gevoegd heeft. Veel geblaat maar weinig wol, liet Geens uitschijnen.  En die wapens dan?  De gevonden voorwerpen in een Brussels park?  Is er geen sprake van een belgische draaischijf voor wapens, een andere geradicaliseerde Allahvolgeling had toch ook zijn wapen in ons onovertroffen, begripvol, multicul-flexibel land verworven?  Euh… Er moet een einde gemaakt worden aan de wapenimport vanuit de Balkan. Dixit Geens, in een eerdere carrièrestop minister van belgische financiële aanslagen.  Het scheelde niet veel of Poetin werd aan de schandpaal genageld.

Tja,  het ligt moeilijk.  Het geheim van de functie, nietwaar?  Even voor de camera, een minuut of vijf een filmcarrière, meer moet dat niet zijn.   Ga naar VTM voor wat men noemt “een stroom informatie in ‘t echt” en lees vooral de reacties onderaan.  Schiet niet op de pianist als er niet gepubliceerd wordt wat u verwacht… er zijn onweders op komst, die kunnen leiden tot informatie-uitval.  Si non è vero è ben trovato…

FVE

10 gedachten over “Tjevenuitleg

 1. 4400 werden er vandaag ‘gered’ op een kalme zee, vlak voor de Libische kust, alleen al door de Italiaanse marine. Daar zullen er wel een paar tussen zitten die goed zijn voor een nieuwe aanslag. Ditmaal in de kusttram aub.

   • Onze meest linkse provincie mag daarvoor ook eens beloond worden.
    Overigens, nog een geluk dat de man ‘gevolgd’ werd, wie weet dat hij anders een aanslag had voorbereid?

 2. Van verdachte sites gesproken: die vtm webstek is er zo één. Zonder ook maar iets aan te klikken blijft hij eeuwig ca 100 Kb downloaden per 4 sec, dat is ca 100 Mb/h, een dure zaak bij Telenet.

 3. Beste,
  Ik wens er op te wijzen dat de verdachte een eenzame wolf was. Hij was er niet op uit zijn overtuiging in een slecht daglicht te plaatsen. Toevallig had hij in een Brussels park, waar ook wel homo’s en ander tuig komen, een wapen en bijhorende kogels gevonden. (Zelf heb ik ooit eens een tank gevonden op het marktplein in Zelzate.) In dit apenland is dit alles mogelijk! Daar de verdachte hongerig was heeft hij met zijn laatste centen een ticket voor Parijs gekocht en had hij de bedoeling op de Thalys enkele rijke reizigers (genre Inge Vervotte) wat zakgeld afhandig te maken. Met de opbrengst zou hij in Parijs een goede halalmaltijd nuttigen. Welke socialist of groene tist kan daar iets tegen hebben? Het is duidelijk dat er van terrorisme helemaal geen sprake is. Indien wel dan hadden de veiligheidsdiensten van dit koningdom hem reeds lang opgepakt en opgesloten.

 4. Over de “Thalys schietpartij” :
  http://www.hln.be/hln/nl/34482/Schietpartij-Thalys/article/detail/2432992/2015/08/23/Uitgehongerde-schutter-Thalys-wou-met-opbrengst-van-treinoverval-eten-kopen.dhtml
  De “fabeltjes” over deze aanslag beginnen stilaan meer dan lachwekkend te worden.
  Geens weet maar al te goed wat er juist gebeurd, en vooral wie er achter zit.
  Deze ganse zaak stinkt eens te meer !! Zoals zovelen anderen van dit soort.
  Zie bruggetje :
  http://aanirfan.blogspot.be/2015/08/french-train-false-flag.html
  Gezien ik er niet bij was, geef ik het met de nodige reserves, maar één paragraaf is wel treffend :
  “(Belgian journalist Marin Buxant Tweeted that ‘the US Marines’ were on leave in Brussels when they spotted the man and followed him on the train.) (=einde citaat)
  Het twitter bericht :
  Martin Buxant ‏@Le_Bux · 21 aug.

  Source belge: les US Marines en permission avaient repéré le suspect dès le départ de Bruxelles et le suivaient dans le train. #Thalys(=einde citaat)
  De vraag bij dergelijke “aanslagen” is steeds dezelfde : Cui Bono??
  De dader was eens te meer gekend door de veiligheidsdiensten in Spanje, Frankrijk en België!!! Dus wat doet die hier nog??
  Als een typische tsjeef leidt Geens dan de aandacht af naar Putin,waarmee hij dan gewild of ongewild het verband legt met Oekraïne waar het regime(onder druk van de VSA) op alle mogelijke manieren aanstuurt op een conflict met Rusland.
  Het zal nu afwachten zijn welke maatregelen zullen volgen op dit “incident” en wie er door wordt geviseerd?? (zoals bij Charlie Hebdo).
  Zoals met alle “officiële versies” gaat het bij de “officiële versie ” over dit Thalys incident dan ook om leugens en bedrog.
  Ondertussen blijven de “sluizen” vierkant open..en blijven we overspoeld worden door deze vreemdelingeninvasies, met daarbij dan de “islamitische voorhoede”, in de hoofdrol.
  De klucht om de stations meer te bewaken is dan ook een giller van formaat!!
  Zou het park van Brussel dan ook niet meer moeten bewaakt worden, gezien men er zo maar wapens vindt “of vooral krijgt…!!!”. Dit ligt immers in de voortuin van Flup!!

   Meer

  Martin Buxant ‏@Le_Bux · 18 aug.

  À

  • Op dit moment 18’20” ontvangen de drie Amerikanen de pers op BBC. Zij reageren heel kalm op de veronderstelde roofplannen: wie heeft er zoveel magazijnen nodig, zoveel wapens nodig voor een simpele beroving? Trouwens, zijn banden met radicale moslimkringen, zijn reis naar Turkije, zijn onvindbaar zijn vermits hij zich nooit laat inschrijven… vergeten?

   • Redactie :
    zie bruggetje :
    http://crimesofempire.com/2015/08/22/the-french-train-shootingwould-you-believe/
    Ik heb hier zo juist op LCI en France 24 een persconferentie gezien met de 3 “helden” waarvan er 2 zeer erg aan toe waren!!!(en dit volgens de eerste berichten.)
    Afgezien dat 3 landen op de hoogte waren van zijn bestaan(Spanje, Frankrijk en België), is er nu ook een link naar Syrië !!
    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/islamic-state/11818772/Paris-train-gunmans-links-to-Syria.html
    Wat doet dit individu in de EUSSR?????
    Ik sluit mij eerder aan bij een citaat op de webstek Hartgeld :
    HARTGELD TERRORISMUS 23.08.2015
    Neu: 2015-08-23:
    [18:09] DWN: Unglaublicher Zufall: Nato-General Breedlove lobt US-Soldaten aus dem Thalys
    Und sollte es wirklich ein Zufall sein (wovon ich NICHT ausgehe), so wundert es mcih sehr wie normal die Medien es finden, dass irgendwelche Marines durch Frnakreich reisen! TB
    [18:50] Der Terrorist dürfte zwar echt sein, aber irgendwie sieht das nach Inszenierung aus.WE.(=einde citaat).
    Is er iets verkeerd gelopen met het geplande scenario??
    Was het doel de “Gare du Nord ” in Parijs waar de dader een echt bloedbad had kunnen aanrichten!!!
    Zoals reeds gezegd in mijn eerste reactie : deze zaak stinkt!!!

   • En koning Flup mag niet ontbreken. Hij tweette :’dank aan zij (sic) die gisteren op moedige wijze een gruwelijke aanslag hebben verijdeld. Vele levens werden gered.’ Mooie dankbetuigingen van Flup die de kastanjes liever door anderen uit het vuur laat halen terwijl hij met zijn sabel moedig zit te wezen in zijn paleis.

 5. In de regering moet dringend een “anti-vreemdelingenminister ” worden opgenomen

Reacties zijn gesloten.