23 gedachten over “Terwijl de voetbalgekte toeslaat…

 1. Ik laat mij niet verleiden om mijn gevoelens met woorden te uiten want dan wordt er vrijwel onmiddellijk een fatwa door de een of andere struikelbaard over mij uitgesproken ! Allahu Akbar , verontschuldig mij …ik moet gaan “kotsen”

 2. Zou het wel echt zijn? ik stel vast dat zelfs hun sandalen niet zijn uitgevallen tijdens het moorden en/of verslepen van de lichamen…

  • Ik heb ook mijn twijfels . Volgens mij is het een scene uit de nieuw uitgebrachte musical ” I’m singing in the rain ” met Gene Kelly en Eddy Wally !

   • Volgens de laatste berichten zou het om ‘rebellen’ gaan die niet vér genoeg gingen volgens de super-vrijheidsstrijders van ISIS.

    • Het bericht komt van het ‘Syrische Observatorium van de Mensenrechten’ in de UK en van Al Manar, de tv zender van Hezbollah, niet echt twee objectieve bronnen dus. De lijken moesten zogezegd 3 dagen tentoongesteld blijven, een zeer onislamitische gewoonte, want iedereen moet binnen de 24h onder de grond vlg Mein Koran.
     Bovendien was het mij al lang opgevallen dat gedode mensen in de Arabische landen er steeds zonder schoenen bijliggen, blijkbaar een rare gewoonte, en juist hier hebben ze hun sandalen nog aan?

     • Raymond, Het is niet omdat er iets volgens Allahs geplogenheden normaal beschouwd wordt, dat dit altijd en overal van toepassing is. In liefde en oorlog… vooral tegen degenen, die Allah niet genegen zijn, is immers alles toegelaten! Dit is in mensentaal toch wat er in de koran staat?

    • Je bedoelt die georkestreerde rij gekruisigden, vermoed ik?

     • Ja, en ik geloof ook niet dat die foto genomen werd door een ooggetuige, zoals vermeld. Het is gewoon een scene uit de film. Ik zie een moslim nog geen naakte vrouwen aan een kruis ophangen, allemaal mooi in dezelfde houding dan nog wel.

     • De door ons geplaatst foto’s op het marktplein toonden geen vrouwen en al zeker niet in dezelfde houding. Het zijn deze foto’s die wereld rondgegaan zijn als zijnde afrekening binnen in ISIS voor ‘vrijheidstrijders’ die niet voldeden aan het vereiste quorum beestigheden.

  • Op de bovenste fot zie ik er wel eentje zonder sandalen, maar geen natte plekken in de broeken. Stervenden laten hun urine lopen.

 3. juist gelezen in krone at( reactie )
  citaat van Obama
  (der su§este klang den ich kenne ,ist der muslimische Gebetsruf )
  voor mij is de zoetste klang is als de beiaard speelt

 4. Het is rees 10 min over 12 met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij op ONS grondgebied, het wordt alleen maar erger als wij niet gaan ingrijpen. Op de lafaards moeten we niet wachten, integendeel, ze zadelen ons op met nog meer barbaren want iemandmoet toch het vuile werk doen is het vanRAMPuin, aalstroom & co?

 5. Maar volgens de pers is het probleem de ouderen en absoluut niet het verbruinen

 6. Alle aapies kijken!
  En in Nederland klaagt men al over te strakke boeien xD

 7. In verschillende filmpjes zie je uitgelegd worden dat dit een vooropgezet plan is (3 wereldoorlogen) Moslims en Joden moeten elkaar gaan uitroeien en de rest vd wereld zal worden meegezogen in die oorlog. Na totale uitputting en chaos, zal the New World Order verrijzen. We moeten dus allen samenwerken tegen onze regeringsleiders en niet tegen elkaar! Kom in de groepen: Burgers, voor Burgers en Bewustmakend nieuws op Facebook!!

  • Lees het intussen geplaatst artikel van Lovenaar over Sarajevo

 8. Wat zijn ze toch gek…. je hoort niks anders meer dan islamitische geneuzel. Altijd maar problemen bij dat klootjesvolk. . Waarom geen bom op die landen. Zijn we er vanaf. De wereld is beter af zonder dat kut volk

  • Een bom is onvoldoende het zou een grote atoombom moeten zijn

Reacties zijn gesloten.