SPa wordt herdoopt tot PVOS

GAIA herdoopt SP.A tot PVOS (Partij Voor het Onverdoofd Slachten)

‘SP.A neemt een loopje met de rechtstaat’, reageert dierenrechtenorganisatie GAIA op het voorstel van de socialisten om ook dit jaar het onverdoofd slachten van schapen op tijdelijke slachtvloeren toe te laten.

SP.A-parlementsleden Ingrid Lieten, Güler Turan en Els Robeyns dienden in de Commissie Dierenwelzijn een resolutievoorstel in om ook dit jaar het onverdoofd slachten van schapen (op tijdelijke slachtvloeren) toe te laten. De meerderheid stemde de resolutie weg, Groen onthield zich.  Lees verder…

De CD&V wordt niet herdoopt, maar zal de in Brussel te slachten dieren vooraleer het kelen met wijwater tjevenwater besprenkelen.  Tenslotte heeft de partij nooit gezegd dat dieren ‘belangrijk’ zijn.

Brussel blijft illegale tijdelijke slachtplaatsen voorzien voor Offerfeest
Dierenrechtenorganisatie GAIA reageert bijzonder ontstemd op de beslissing van Brussels staatssecretaris van Dierenwelzijn Bianca Debaets (CD&V) om ook dit jaar nog tijdelijke slachtvloeren voor het islamitische Offerfeest te voorzien, waar schapen onverdoofd en illegaal geslacht zullen worden. “De staatssecretaris lapt de wet aan haar laars”, vat GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch samen.  Lees verder…

Chris Janssens: Minister, verbied onverdoofd slachten.

Geen bespreking verbod onverdoofd slachten.

3 gedachten over “SPa wordt herdoopt tot PVOS

  1. Het zal niet pakken , Gaia of geen Gaia! . Doden en doen lijden , het zit in hun , genen , dat kun je elke dag in het nieuws lezen . Mensen zijn er soms veel erger aan toe dan de dieren. Vermits de radicale islam den brave moslim mensch (die zijn er ongetwijfeld ook ) kan domineren zal er niets veranderen in hun meer dan duizend jarige onverandere traditie (zoals trouwens hun denkvermogen) . Als het moet afhangen van de SP ta (totaal anders of hun Partit Scandaleuze , voor een diervriendelijke oplossing …. die steken eerst een natte vinger in de lucht om te voelen waar de wind vandaan komt . Vermits zowat heel Brussel met een baard rondloop zal de beslissing vlug genomen zijn in het teken van de verdraagzaamheid !!

  2. Wacht maar tot ze ook hier beginnen met het onverdoofd slachten van mensen…

  3. Die partijen zijn de toekomst aan het voorbereiden. Of had u gedacht dat binnen enkele generaties nog oude belgen in brussel zullen leven? Ik denk het niet. Oude belgen zullen de boel nog wel mogen bekostigen, natuurlijk. Wat de collaborerende hoeren blijkbaar nog niet door hebben, is dat wanneer ze de boel overnemen, de apen, varkens, honden, en ander gevogelte, niet gewenst zullen zijn in het bestuur.

Reacties zijn gesloten.