2 gedachten over “Pralines bij de nullenzender in een passend kleurenpalet

  1. Die rode pralines zitten vol met nep zoetigheden die schadelijk zijn voor de gezondheid . Bovendien waren er ook lichte hallucinerende middelen in verwerkt , waarmee je de grootste leugens gaat geloven .De groenen zijn verrukkelijk van smaak en gemaakt op ambachtelijke wijze maar ze werden uit de handel genomen wegens te groot succes !

  2. Geachte redactie,
    Toegegeven ik ben een snoeper, zoetigheid daar kan ik niet aan weerstaan. Dagelijks (ook in de winter) ‘s avonds een ijsje, tussendoor een koekje, of pudingetje, ja het gaat er allemaal in. Raar of zelden zal ik een traktatie aan me laten voorbij gaan. Het is gewoon sterker dan mezelf. Doch de VRT pralines daar pas ik voor, ze kunnen ze steken daar waar het zonlicht niet schijnt. Het komt er bij mij op neer, alsof een alcohol verslaafde een pint of borrel zou laten voorbij gaan.

Reacties zijn gesloten.