Probleem?

“Steeds minder kinderen kunnen zwemmen”

De reden hiervoor luidt unisono in de kwaliteitskranten: te duur, minder zwembaden, te weinig uren.  Wij  kunnen hiervoor nog een andere reden bedenken.

Een citaat uit het DS:

‘In alle grootsteden gaat het aantal kinderen dat kan zwemmen zienderogen achteruit.’

De kleinere gemeenten en dorpen worden niet vernoemd.  Daar werden overal olympische zwembaden gebouwd met gratis toegang voor de inwoners en hebben de scholen een extra sportleraar-zwemlessenexpert, die twee keer per week een uurtje schoolslag, crawl, vlinder- en rugslag geeft. Pure discriminatie, als u het ons vraagt.

Ter illustratie deze videobeelden uit andere landen over de zwemproblematiek.


FT

 

5 gedachten over “Probleem?

 1. Als de moslims konden zwemmen zouden er zoveel niet verzuipen tijdens hun tocht naar Lampedusa.

  • Niet iedereen op die mosselschuiten zijn moslims, Raymond. Al wil dat niet zeggen dat er in de brousse zwemlessen gegeven worden.

   • Als ik de herkomstlanden lees zijn dat STEEDS uitsluitend moslimlanden, en zo zijn er heel veel…
    Bv: 24 aug: ‘Alleen al het marineschip Virginio Fasan bracht bijna 1.400 migranten naar de haven van Reggio Calabria, voornamelijk Eritreeërs en Syriërs.’

   • Mij valt, in Antwerpen, hoe langer hoe meer op dat Zwarten een halsketting met kruis dragen. Duidelijk om zich te onderscheiden van hun moslim broeders.
    Denk nu niet dat ik die inwijkelingen met open armen sta te ontvangen. Het was enkel een vaststelling.

  • Mannelijk Moslims moeten niet kunnen zwemmen die blijven vanzelf drijven door hunne baard . Moslima’s daarentegen met hun nationale klederdracht dat is …… dramatisch !

Reacties zijn gesloten.