Politiek-correct: zo begon het in Rotherham

Wij citeren enkele titels en voorzien die met de bijhorende bruggetjes (klik).  Het gaat in se om de politiek-correcte berichtgeving over het willen beletten van kindermishandeling in Den Haag.  Nergens een onvertogen woord over de afkomst van de daders.    Stel u even voor dat één van hen een hemdje met ‘Ik steun Wilders’ gedragen had.  Moeten we duidelijker worden?

Politie.nl

Agenten die willen ingrijpen bij mishandeling kind bedreigd met vleesbijl

Man valt politie aan met vleesbijl

Politie belaagd in Den Haag

Maar de import-Hagenaars plaatsten wel onmiddellijk dit filmpje op YT met de titel ‘Politiemisbruik’

FT

7 gedachten over “Politiek-correct: zo begon het in Rotherham

 1. Ik heb dat You-Tuubeke eens goed bekeken . Op geen enkel ogenblik heb ik de politie die man zien misbruiken zoals de kinder-slachtoffertjes in Rotherham

  • Hahaha René, de slagen aan een kind, zie je uiteraard niet. Toen was de politie er nog niet bij.

   • Uiteraard , ik had aan “misbruik” een andere betekenis gegeven en daar kunnen ze politie niet van beschuldigen. Ze deden gewoon hun werk !

 2. Dergelijke incidenten zijn kenmerkend voor een multiculturele mesthoop waar massale immigratie – misdaad – decadentie hand in hand gaan.
  Het gaat hier dan ook om de dictatuur van de Ochlocracy, zijnde de terreur door het schuim van de straat.
  zie bruggetje : http://en.wikipedia.org/wiki/Ochlocracy
  Een dergelijke straatterreur kan alleen maar plaatsvinden met actieve medewerking van de overheid, vertegenwoordigd door pseudo-elites die hun land en volk verraden en verkopen, maar deze pseudo-elites worden wel verkozen door een meerderheid van de bevolking.
  Een dergelijke toestand, kan alleen maar leiden tot de totale ondergang van de beschaving, wat ook de bedoeling is van de NWO.
  Ter illustratie van de decadentie die overal toeslaat, een bruggetje naar Wenen, waar de “Wienwoche” plaatsvindt met als “hoogtepunt” het “Wiener Kopulationsball”.
  Ik verwijs naar de tekst zelf voor een uitgebreide uitleg, maar het komt in feite neer op het “huwelijk tussen immigratie en alle vormen van decadentie”. Dit alles nog rijkelijk gesubsidieerd door het Weense stadsbestuur van socialisten en groenen, of wat had U gedacht!!!
  http://www.unzensuriert.at/content/0016063-Wiener-Kopulationsball-mit-NaturSektempfang-als-H-hepunkt-der-Wienwoche

  • ‘worden verkozen door een meerderheid van de bevolking’

   En dat is het hem juist, de stemmen worden geteld niet gewogen. Iedereen mag een stem hebben maar of de stem van een inwonende van St Amadeus even veel waard is als de stem van een geniaal man is nog maar de vraag. Nee, het is geen vraag het is een vaststaand feit : de stem van een zot is even vaal waard als de stem van een genie. Eén uitzondering wordt in dit land op die regel gemaakt: de stem van een Vlaming is minder waard dan die van een Waal.

   • Maar hoe moet het opgelost worden? Een genie is meestal ook een universitair opgeleide persoon. We weten allemaal dat de dag van vandaag universitairen voor het grootste deel links en ultra links zijn, tenminste toch een meerderheid. Dit is een gevolg van de Frankfurter Schule en de omwenteling die het heeft teweeg gebracht.

    • We ervaren alle dagen hoe de vergiftigde vruchten van de Franse revolutie smaken. De NWO die in het spoor van die revolutie de oude Christelijke orde verving door de vrijmetselarij. Het congres van Wenen voerde weliswaar in 1815 een restauratie door maar dat was uiterlijk. Naar binnen was ze gans anders omdat het denken van de mensen intussen op zeer verschillende grondlagen berustten. nl. op het fundament van het liberalisme. Het kwam erop neer dat de ontwikkeling in de waarheid afhankelijk was van het verstand, dat op zijn beurt voortdurend moet geoefend worden. Die oefening voltrekt zich het beste in de discussie. Daarom werd discussie de ware grondregel van de moderne samenleving en de smeltkroes die de waarheid van de onjuistheid moet scheiden. Op deze vuistregel rusten de vrijheid van de pers, de immuniteit van de volksvertegenwoordiger en de almacht van de parlementen.
     Intussen moeten we constateren dat de vrije meningen als een goudvis in een bokaal zijn, vermits al wat niet in het plaatje past geweerd wordt uit pers, radio en televisie.

     De oude kerkvaders gooien ook geen dam meer op, want trekt Bony niet naar Rome met een heel dubieus document?

Reacties zijn gesloten.