Gemengd huwelijk

Sheru is de bruidegom, hij is een hond.
Mangli Munda is de bruid, zij is een meisje van 18.

Vermits de maan en de sterren bij haar geboorte niet in balans stonden moet ze om alle mogelijk ongeluk te weren trouwen met een hond of met een boom.  Het ongeluk verhuist dan naar de bruidegom.
Sheru belandt eensklaps in de hondenhemel.  Letterlijk, want hij leidde een zwerfhondenbestaan.  Nu bestaat zijn taak erin de vloek op te heffen.  Hij maakt deel uit van het gezin en mag bij de familie blijven.  Later kan Mangli Mundi hertrouwen met een man, een echte dan.
Wanneer of hoe ze merkt dat de vloek niet meer op haar rust, hebben wij niet kunnen achterhalen.
Niettemin, onze gelukwensen aan het jonge bruidspaar.

FT

4 gedachten over “Gemengd huwelijk

 1. De bruidegom zal zich niet veel aantrekken van de eerste huwelijksnacht of wittebroodsweken. Die kunt ge gelukkig maken met een soepknook met goed wat vlees rond . In dat opzicht is die bruidegom een ideale wederhelft. Probeer maar eens een echte man te straffen met “Allee vooruit in uwe nest” ! Nu homo-huwelijken normaal zijn geworden is de volgende stap misschien ? wie weet.! In ieder geval we gaan erop vooruit

 2. Het geluk is hier dat er geen kinderen kunnen worden “gefabriceerd”… en dit in tegenstelling tot de USA waar de zwarte vrouwen vooral “copuleren” met krapuul, met alle gevolgen van dien voor wat op de wereld wordt gezet. Zie publicatie op de webstek van Henry Makow.
  http://henrymakow.com/2014/09/black-women-mating-choices-are.html
  In de EUSSR daarentegen zijn het dan vooral blanke vrouwen die “exotische mannen” opzoeken… en hiervan dan binnen de kortste tijd zwanger zijn, waarna in vele gevallen de fabrikant het afbolt, en de gemeenschap moet opdraaien voor het gefabriceerde.

  • Vergeet daarbij niet het hoge cijfer abortussen in Rusland. Even populair als voorbehoedsmiddelen.

 3. “”In de EUSSR daarentegen zijn het dan vooral blanke vrouwen die “exotische mannen” opzoeken”” dat heeft te maken met het… Rudolf Valentino syndroom…
  mooi knap uiterlijk , getaande huid en de vooruitzichten op een duizend en een nacht sprookje , meer moet dan niet zijn ! Het ontwaken uit die natte droom is dan weer een ander verhaal.

Reacties zijn gesloten.