Pampering in het kwadraat

Permalink voor ingesloten afbeelding

“Je kan ze ook in het parlement laten werken om Nederlands te leren, waarom zou dit bij de politie moeten”,  Vincent Houssin (VSOA politievakbond)

Taalkennis?  Diploma? Overbodig ballast.  Hoofdzaak: we worden verrijkt.  Probeert u eens een job bij de overheid te krijgen zonder te voldoen aan de voorwaarden van de jobomschrijving of zonder deelname (en slagen) aan een vergelijkend examen.  Waarom niet  benoemen als procureur of gerechtsdeurwaarder?  Ervaringsdeskundigen, nietwaar?

En… is dit dan geen discriminatie van autochtonen?

Lees ook: Moet u eens proberen!

DM

6 gedachten over “Pampering in het kwadraat

 1. Hoog tijd dat ik ‘Neen, ik reed niet te snel’ en ‘Ik zie hier al een hele tijd 2 onbekende getinte jongeren verdacht door de wijk slenteren’ in het arabisch leer zeggen.

  • Hoeft niet, Frans. Je moet slechts één woord verstaan, nl. ‘Baksheesh’, hét toverwoord in de zandbaklanden dat je frustratie eensklaps doet verdwijnen.

 2. Hahaha, al 222 reacties in HLN, allemaal rechts (de laatste 20 toch). Moet erg zijn voor een linkse gazet, nu ze per uitzondering nog eens reacties toelaten als het over moslims gaat…

 3. Dat kan niet !…. Volgens mij is dat een studie gemaakt voor een nieuwe show door onze standup comedian Geert Hoste die met een dergelijk onderwerp het publiek een slappe lach gaat bezorgen . Zo onnozel kan zelfs geopende VLD niet zijn . Die VLD staat erbij als publiektrekker . Zoiets….. dat wil iedereen horen en zien . Allochtonen bij de politie zouden wel geschikt zijn als ze worden aangeworven als klusjesman(vrouw) bv , maar als Politie-inspecteur , als dat een ernstig voorstel zou zijn …. Dan kun je mij bij de volgende Gay Pride bewonderen op een van de praalwagens met een pluim in mijn gat…want dan zie ik het helemaal niet meer zitten , dan wordt alles mogelijk !

 4. Nu maakt de VLD wel een heel slechte beurt.
  Angstaanjagend dat wij in moeilijke tijden bestuurd worden door dergelijke idioten.

 5. Het is niet de VLD die heeft gesproken, maar de “loge” die de VLD controleert.
  Via de voorgestelde “infiltratie” van de 5de colonne moet de politie nog meer ondermijnd worden, dan nu al het geval is. De uiteindelijke bedoeling is te kunnen beschikken over een “betrouwbare” politie die volledig inzetbaar is tegen de
  “tegenstanders” van de NWO, de EUSSR, de multikul enz… Momenteel zou het kunnen dat er hier of daar nog een politie zou zijn dat die kant kiest van de tegenstanders(=de Vlamingen). Dit laatste moet ten allen prijzen voorkomen worden.
  Naast de Patriot Act van Bartje, de Europese CIA van Michel, is het voorstel van de VLD geen toeval. De verraders en hun zetbazen zijn immers volop bezig met de voorbereiding van wat er gaat komen.(=burgeroorlogen).

Reacties zijn gesloten.