Over kutmarokkanen en mafiamarokkanen

Dit zou een kutmarokkaan kunnen zijn

Over kutmarokkanen en mafiamarokkanen

Imam: “Wilders heeft gelijk!”

Dit is geen mafiamarokkaan

Wilders zette het Marokkanenprobleem al eerder op de agenda maar toen was Nederland te klein. Volgens de linkse moraalridders, die altijd schuw zijn voor keiharde feiten en reële problemen, moeten we de mening van een ‘racist’ zoals Wilders niet aan willen horen. De feiten zijn echter dat Marokkanen disproportioneel de criminaliteitscijfers vertegenwoordigen in Nederland, Marokkanen altijd de hoofdrol spelen in het programma Opsporing Verzocht,  Marokkanen bovengemiddeld druk zetten op onze sociale voorzieningen in Nederland en Marokkanen zich bovengemiddeld afzetten tegen de Nederlandse maatschappij en beschaving.

Maar nu slaat het Marokkanenprobleem door, want niet alleen Nederlanders zijn slachtoffers van de Riffijnen uit de Marokkaanse gemeenschap, nee nu beginnen Marokkanen ook al Marokkanen te terroriseren dus nu is er opeens, plots wel sprake van een Marokkanenprobleem (de hypocrisie ten top)! Alhoewel er een duidelijk onderscheid te maken is want de Marokkanen die last hebben van Marokkaanse terreur zijn zware criminelen binnen het criminele circuit die onderling uitvechten hoeveel kilo coke er verkocht mag worden in hun wijk. Dus niet de alledaagse praktijk waar bijvoorbeeld een bejaarde Nederlandse mevrouw beroofd en mishandeld wordt van haar portemonnee op straat door een multiculturele ‘verrijking’ uit de Berberbergen van Marokko.

Marokkaanse imam Yassin Elforkani wil het Marokkanenprobleem nu ook op de agenda zetten en deed gisteren zijn verhaal bij Knevel en van de Brink (zie hieronder).

Wat de oplossing voor dit probleem is wist de imam ook niet concreet te vertellen maar het kwam er wel op neer dat die verschrikkelijke Geert Wilders toch geen ongelijk had en er maar eens kampen moeten komen voor dit schorremorrie.

Ingekort artikel van http://politiekincorrectblog.blogspot.be/2013/07/imam-wilders-heeft-gelijk.html#more

1 gedachte op “Over kutmarokkanen en mafiamarokkanen

  1. Y.Elforkani weet verdomde goed hoe HET PROJECT werkt en niet alleen dat.
    Onthou van mij: een Marokkaan(in dit geval de zoveelste slaaf van allah) die commentaar levert op de praktijken binnen zijn eigen achterban, wordt als nestbevuiler/verrader beschouwd!
    http://www.amsterdampost.nl/geen-integratie-maar-een-infiltratiemiddel/
    Let op: overal in deze wereld waar moslims rondlopen wordt HET PROJECT
    toegepast!

Reacties zijn gesloten.