4 gedachten over “Filips de Taaie

  1. Protocol ???… dààr heeft de jongste telg van de keunienk géén last van: Hij doet steeds zijn overhemd uit teneinde te kunnen protten zonder col. 🙂

  2. Weer een stap in de ” goede ” richting van N-VA. Jambon in de kamer ” wij aanvaarden Flup in een protocollaire functie”. Hopelijk gaan de ogen van de Vlamingen voor 2014 open anders zijn we goed gejost.

  3. Zeebrugge vaagt haar voeten aan héél die heisa over die twee keuniengen, want de Marinebasis houdt haar open-deurdag op Zaterdag èn Zondag 6 & 7 juli.
    Naast de nationale Marine, sturen onze Noorderburen het patrouilleschip Friesland; La France wil niet onderdoen, en stuurt een klein kustpatrouilleschip, maar ééntje met een lànge naam (ter compensatie zeker?) Jacques Oudant Fourmentin; De Queen laat de douanekotter HMC Valiant komen; Algerije toont dat zij ook een scheepje hebben: het opleidingsschip La Summan; Polen zend een mijnenlegger Lublin; Letland wil niet onderdoen, en zend eveneens een mijnenlegger: Virsaitis; Merkel vertrouwd de Polen & Letten niet erg, 🙂 en zend dan maar een mijenjager: Ueberherrn; Als “clou”, heeft Poetin beloofd om een korvet te sturen: de Steregushcki.
    Openingsuren : van 10 tot laat in de namiddag, maar tijdens de middag 1uur géén scheepsbezoek wegens…”den boef”.
    Ingang gratis voor de Golfbrekersfans (!)…{voor het ànder publiek eveneens, kwestie van niet te discrimineren. 🙂 }

Reacties zijn gesloten.