Over kut- en andere Marokkanen

‘Ik kom schrikbarend veel leerlingen tegen die zich helemaal geen Nederlander voelen, alleen moslim. Zij vinden de Nederlanders racisten. Ik maak me veel meer zorgen over die enorme groep dan over de Syriëgangers.

De moslims die zich afkeren van onze samenleving, die een hekel hebben aan de Nederlandse samenleving, aan de Nederlanders, de politie en Wilders. Ze denken: Ik hoor er toch niet bij. De racisten, de Nederlanders, beledigen mijn profeet.’

Gemiddeld is 38,7 procent van de Marokkaanse mannen tussen de 12 en de 24 jaar in de 22 zogeheten Marokkanengemeenten ‘één of meerdere malen bij de politie beland’. In enkele gemeenten loopt dat percentage op tot de boven de 47 procent.

In Amsterdam bleek 70 procent van de Marokkaanse jongens tussen de 12 en 24, met één of meerdere processen-verbaal in de politieregisters voor te komen.

Dit zijn jongens die er niet voor terugdeinzen om een oude dame te beroven, haar tegen de grond te hengsten en vervolgens op straat uitgebreid te bepissen.

We hebben het over jongens die fietsende Hollandse vrouwen op de scooter van hun handtas beroven en hen zonder mededogen twintig, dertig meter gillend over het asfalt meesleuren, omdat ze hun tas niet willen loslaten. We hebben het over jongens die tijdens een gewapende overval bij Blokker een winkelmeisje aan haar haren tien, vijftien meter over de vloer door de hele zaak heen trekken om haar te dwingen de kluis te openen.

We hebben het over jongens die met zijn drieën een 69-jarige vrouw tegen de grond schoppen omdat ze haar handtas niet wil loslaten.

We hebben het over jongens die, zonder met hun ogen te knipperen, een juwelier of sigarenboer doodschieten voor een paar honderd euro uit de kassa.

Lees heel het artikel ‘De perverse omkering’ bij Jalta

7 gedachten over “Over kut- en andere Marokkanen

 1. Goed beschreven, er is maar één foutje nl. het zijn geen ‘jongens’ maar ordinair pervers krapuul.

 2. Het is de multicul en dat kregen we dank zij de traditionele partijen en nu ook dank zij de NBA.

 3. Draai je in zoveel kronkels en bochten als je wil, als je wil overleven zal je ze d’r uiteindelijk toch moeten uitstampen. Allemaal.

 4. Normaal dat zij zich geen Nederlander kunnen voelen want het zijn Marokkanen. Zij hebben een hekel aan onze maatschappij , behalve dan bepaalde zaken waar zij kunnen van profiteren. Zij voelen zich sterk als Islammer want zij klitten aaneen zoals vuil , smerig haar. Het is hun overtuiging dat Allah de wereld zal veroveren en zij heersers worden . Ik herinner me , na die laffe daad op de twin towers . Brusselse Marokkanen luid toeterend door de straten reden om dat te vieren….Dat waren dan Belgische Marokkanen . Het ongelovige Westen , de kaakslag voor Allah , het duivelsoord ! Toch komen ze naar ons , waar ze eten, drinken enz enz “krijgen”. Mijn haat voor die Islam en zijn aanbidders wordt met de dag groter en groter . Ze zijn bezig met af te breken wat wij hebben opgebouwd . Het spijtige is , zij beseffen het niet , maar zonder ons , zijn ze niemandallekes .

 5. Wie heeft er ooit gezegd : “Het is niet omdat een kat jongeren krijgt in een viswinkel, dat die jongeren vissen worden”.
  De verantwoordelijkheid voor dit gedrag van de “Geïmporteerden” ligt echter bij de “invoerders” die verkozen werden door een meerderheid van de bevolking.
  Van de vijand mag men immers niets goeds verwachten. Het is aan de autochtonen om de nodige voorzorgen te treffen.
  Als men de geïmporteerden echter op een voetstuk plaatst en aanbidt als het Gouden Kalf, dan moet men niet verrast zijn dat ze zich als dusdanig gaan gedragen.
  Men dient dan ook steeds een onderscheid te maken tussen oorzaak en gevolg.
  In een andere publicatie op Golfbrekers wordt verwezen naar de kiesintenties van de Nederlandse bevolking. Uit deze bevraging blijkt dat er nog steeds een meerderheid is om het Gouden Kalf te aanbidden!!!
  De minderheid moet zich dan ook keren tegen de meerderheid die stemt voor deze geïmporteerde terreur. Na de oorlog hebber er veel meer NSB’s problemen gehad voor veel minder!!

 6. Natuurlijk is men nog steeds onschuldig zolang het tegendeel niet bewezen is.Maar gaat de pocomedia weer dezelfde fout begaan en het leven van een kleuterlerares mee helpen vernietigen?(zie de Blokkedoos)
  Waarom nu geen opiniestuk in*de morgen*van almatsjie en rutten om uit te leggen dat er een probleem is met marokkaanse moeders en hun zoontjes?
  Dat het hier in het westen de gewoonte is dat een kleuter die een*ongelukje*heeft in de klas verschoond en gewassen wordt!!
  Waarom zeggen onze politici dat niet want anders zijn ALLE kleuterleraressen in Vlaanderen blijkbaar*kinderbetasters*!!
  Als weer blijkt dat er weer niets van aan is,gaat men dan eindelijk die*krijswijven*het land uitschoppen??

Reacties zijn gesloten.