Op humor staat geen maat.

knipoogOok niet in zandbakkenland.  Het verklaart e.e.a. over de dagdagelijkse realiteit, die wij als schokkend ervaren.
Een Egyptisch acteur was uitgenodigd voor een tv-show in het onvolprezen Hurghada.  Hij moest met de bus naar de locatie op het strand rijden.  Alle inzittenden van de bus maken deel uit van het grapjassenteam, behalve het slachtoffer ‘Edward’ en zijn assistent ‘Abdo’.

Vinden jullie dit grappig?

FT

1 gedachte op “Op humor staat geen maat.

  1. Ik heb moeten lachen , de tranen kwamen in mijn ogen zoals bij “Joske Vermeulen’ met Gaston en Leo . Die smoelen waren geld waard , het was prachtige humor die ge alleen kunt vinden bij de zandbak-broeders ! Misschien moeten wij die onthoofdingen , verkrachtingen , folteren ook met humor benaderen . Tenslotte het hoort bij hun cultuur en elke vogel zingt zoals hij gebekt is . Het hoort blijkbaar tot Allah zijn ontspanning , de mensen de stuipen op het lijf te halen . Wij houden van echte humor die de westerse mens even hun zorgen doet vergeten , eens goed lachen hoort bij onze beschaving , relativeren , ontspannen , niet direct denken aan morgen . Ik voel mij fel verheven als mens en ex Christene boven die multiculturele verrijking . Ik heb dank zij mijn opvoeding het onderscheid leren kennen tussen goed en kwaad . Respect te tonen voor iedereen ! in dat laatste is er wel wat verandering gekomen !

Reacties zijn gesloten.