Ontwenningsverschijnselen?

STOP1 Indianen20 verschillende “Syrische” nationaliteiten?

Vluchtelingencrisis In een tentenkamp in Calden (Kassel, in het centrum van Duitsland) zijn honderden vluchtelingen elkaar gisteren  te lijf gegaan. Verschillende nationaliteiten stonden er tegenover elkaar. Bij de onlusten raakten uiteindelijk 14 mensen gewond, onder wie drie agenten.

De spanningen begonnen vanmiddag met een gevecht tussen twee mensen in de kantine. Daarop kwam een groep Albanezen tegenover Pakistanen te staan. Van de 60 heethoofden raakte een 8-tal gewond, waarna de politie de toestand kon kalmeren. Maar ‘s avonds escaleerde het geweld opnieuw. Deze keer stonden 70 tegenover 300 man, en het duurde uren voor de situatie onder controle was. De vluchtelingen gingen elkaar onder meer met stokken te lijf en één gebruikte traangas. Verschillende mensen die het geweld wilden ontvluchten, liepen naar buiten.  Lees verder…

Deze ochtend maakte men bekend dat het vannacht rustig gebleven is.  Een bepaalde “volksgroep” werd naar verschillende “uitwijk-opvangplaatsen” gebracht.  Waar juist wilde de politiewoordvoerder niet bekend maken.

Van de vechtpartij hebben wij geen beelden.  Bij verschillende online berichtgevingen werd de video uitgeschakeld.

Een Gutmenschenbericht van drie weken geleden; het begrip, het medelijden, druipt eraf:

Intussen wordt duidelijk dat samenleven met moslims niet voor de hand ligt.  Politici en de politievakbond willen aparte opvangplaatsen voor moslims en anderen.  Zijn wij het volledig mee eens: moslims naar islamitische landen.  Christenen, anders-gelovigen, niet-gelovigen en andere normale mensen in onze contreien. Dat de importsecretaris daar niet nog niet aan gedacht heeft!

FT

7 gedachten over “Ontwenningsverschijnselen?

 1. Komt uit verveling. Laat ze zelf hun tenten opzetten, hun eten telen en koken en hun wc’s graven in de struiken. Gaat niet? Terug naar eigen huis en tuintje. Geen goesting? In den bak dan maar, op water en brood, en zondags spek met eieren. Links komt protesteren? Ook in den bak. De bisschoppen zijn het niet eens? Opsluiten in een klooster. Rik Torfs of Tobback niet akkoord? Naar Syrie met de ventjes, meevechten tot er vrede is.

 2. Die Duitsers kennen er niets van . Nooit hebben ze gehoord dat muziek de zeden kan verzachten , of dat muziek mensen bijeenbrengt . Ze moeten luidsprekers plaatsen rond heel het kamp . Als er vechtlust onstaat , een plaatje draaien och zoveel keuze Freddy Quin …jongen kom bald wieder nach house of Heimwee… of onze Eddy Wally met zijn Cheeerie Cheeerie …….. Ich spring uit een fliegmachien…. enz Ik durf er voor wedden dat het geweld stopt en menig stoere Fluchteling een traan wegpinkt.

 3. Ik kon het niet nalaten ! Ik weet dat ik de redactie tegen het hoofd stoot , maar uit volle borst samen met mijn rood en groene broeders schreeuw ik het uit ;
  ””””’Willkommen Fluchtelinge”””””’ dat we toffe jongens zijn dat willen we weten …daarom komen wij , daarom komen wij

  • Toch wel raar dat men op dergelijk artikel niet mag reageren!
   HLN is blijkbaar bang van bepaalde reacties uit rechtse hoek.

 4. Met moslims valt niet te praten en valt niet mee samen te leven. Nergens, onder geen enkele omstandigheid. De moslim is agressief vanuit zijn ideologie, de islam, en duldt geen afwijkende mening rond hem. Anders ontaardt het meteen, tot bloedens toe. Zouden al die onnozelaars van bij ons, die gisteren als dwaze kiekens die hele rotzooi liepen te promoten, werkelijk de activiteit niet volgen, of b.v. eens het Nieuwsblad niet lezen?
  Ik las er een art. in dat deze stelling, voor zover nog nodig, nog maar eens volkomen bevestigt:

  “Fanatieke moslims, die volgens de sharia leven, bedreigen in Duitse asielcentra de christelijke asielzoekers. De fundamentalisten bedreigen hen zelfs met de dood. Dat schrijft de Duitse krant Die Welt.
  Said is een christelijke vluchteling uit Iran. Te voet heeft hij Turkije doorkruist, op zoek naar een beter leven. Hij had echter nooit verwacht dat zijn echte problemen pas in Duitsland zouden beginnen. ‘Ik dacht dat ik mijn religie vrij zou kunnen beleven in Duitsland’, zegt Said. ‘Maar in het asielcentrum kan ik niet openlijk toegeven dat ik christen ben. Dan word ik namelijk bedreigd.’

  Said verblijft in een asielcentrum in Brandenburg, in het oosten van Duitsland. In het centrum worden voornamelijk strenggelovige soennitische moslims opgevangen die afkomstig zijn uit Syrië. ‘Tijdens de Ramadan wekken ze me voor zonsopgang en verplichten me om te eten. Als ik weiger, noemen ze me een ‘kuffar’, een ongelovige. Ze spuwen op me en behandelen me als een dier. Ze dreigen er zelfs mee om me te vermoorden.’

  ‘Christenen maken zich zorgen’

  Dominee Gottfried Martens bevestigt dat veel christelijke asielzoekers hetzelfde probleem hebben. ‘In de asielcentra bepalen de moslims de regels’, aldus Martens. ‘‘Waar wij ons bevinden, geldt de sharia’. In de keuken mogen de christenen hun eigen eten niet klaarmaken. Wie niet vijf keer per dag richting Mekka bidt, wordt bedreigd. Ze maken zich allemaal zorgen over wat er zal gebeuren wanneer de strenggelovige moslims het asielcentrum verlaten. Moeten we ons in de toekomst verstoppen als christenen in dit land?’

  En het verhaal van Said is geen alleenstaand geval. In de Duitse plaats Hemer hebben Algerijnse asielzoekers een Eritreeër en zijn zwangere vrouw aangevallen. Een van de Algerijnse mannen viel hen aan met een kapotgeslagen fles omdat ze een kruis om hun nek droegen.

  Ook in Giessen werd een jonge Syriër bedreigd.

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150928_01890838?_section=55814355&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=pm&M_BT=325319930941&adh_i=53ed565e78eb9440ce72e01552c0a59f&imai=757a1108-978e-4f2d-8465-cf01792c682b

  Niet alleen zij maken zich zorgen, ook wij zijn bezorgd om zoveel struisvogelpolitiek. Het islamitisch gespuis is binnen, straks beginnen de moeilijkheden volop ! Door de huidige enorme toevloed van muzelmannen, gaan die lieverdjes serieus in de meerderheid komen, en iedereen zou moeten weten wat daarvan, op korte termijn al, de gevolgen zullen zijn. Wie daarvan nog niet overtuigd is, hoeft maar eens de geschiedenis van Libanon te bekijken. Tot 1970 ongeveer een relatief welvarend land, waar westerlingen op vakantie gingen. Er was dan een broos evenwicht tussen de Christenen daar en de moslims. Dan zijn er horden Palestijnse vluchtelingen toegestroomd, waardoor dat broze evenwicht werd doorbroken in het voordeel van de moslims. De desastreuze gevolgen hiervan zijn intussen al langer gekend. Dat is wat ons ook te wachten staat als we dit islamitisch gespuis zich hier maar laten innestelen. Binnen de kortste keren zal het allemaal van hen zijn. De verderfelijke islam en zijn dito aanhangers zijn nu eenmaal alleen maar op verovering uit. Daarvoor zijn ze trouwens naar hier onderweg. Maar dit kan blijkbaar al die linkse onnozelaars niet schelen. Die rode oogkleppen toch, of is het toch een of andere psychische ziekte?

 5. Beste Geronimo, het verhaal in het Nieuwsblad zal wél waar zijn, want…
  precies hetzelfde stond ook te lezen bij Het laatste nieuws.
  Nu kan dus (practisch) geen ènkele nederlandstalige in dit onland nog zeggen: “ik wist het niet”. (de poco-politiekers zéker niet !).

Reacties zijn gesloten.