8 gedachten over “Integratietest: afval sorteren en recycleren

 1. Moet idd erg zijn voor de duitse vitters, die nog geen peuk op de grond kunnen uitstaan. Of in de documentenmap van een huurauto een van plaats verwisselde inschrijvings- en verzekeringsbewijs, zoals ik ooit mocht meemaken.

 2. Weer een bewijs dat er weinig of geen vrouwen zijn meegekomen om hun smeerlapperij op te ruimen . Het is beneden hun waardigheid , vuilnis oprommelen is iets voor vrouwen of voor ongelovigen . Duitsche Gutmenschen zullen het wel doen achter hun kl…. want die hebben begrip voor hun cultuur

 3. Wat had men nu gedacht en verwacht ??
  Dergelijk praktijken zijn kenmerkend voor het gedrag van de “overwinnaar” in het bezette gebied.
  Dit soort wordt hier binnengehaald via de “rode loper”, ze worden op een voetstuk geplaatst en aanbeden als het “Gouden kalf”. De” importateurs” maken dit soort duidelijk dat ze hier alleen maar rechten hebben, en zeker geen plichten, dat ze voor de rest onaantastbaar zijn, dat ze zich alles kunnen veroorloven, en dat de autochtonen dit alles moeten ondergaan en hierbij dan nog “dank U” moeten zeggen, en ook en vooral moeten blijk geven van de nodige kruiperigheid, zelfvernedering en zelf- verachting.
  Wie is hier dan uiteindelijk het probleem??

 4. Moslimmannen vinden opruimen minderwaardig en vermits er niet genoeg vrouwen en meisjes kunnen vluchten is dit het resultaat!

 5. Toch is het de schuld van de Goedmensen die hen al die rommel aanreiken, ipv de boten terug te sturen zoals de australiers, en de europese grenzen te bewaken ipv Frontex in te zetten als welkomstcomite.

 6. Tschechië:
  Vaclav Klaus: de massa volgt de belofte dat het mogelijk is in Europa te kunnen leven.
  Politici als Merkel en Joachim Gauck sterkt hen daarin door hun uitspraken. De door de ideologie van de multicultuur benevelde ideologen zien daarin geen probleem. De Duitsers geloven in een rimpelloze integratie van de migranten. Ze zullen zich nog verbazen en daar bovenop brengen ze de Europese Unie in ernstige moeilijkheden Ik maak me diep bezorgd over de toekomst van Europa’ s civilisatie, want het handelt hier om niets minder.

  Hongaarse regering: migranten is een valse benaming, het zijn agressors.

  National Journal: de grond waarom deze vrouw (Merkel) met haar zo eigenaardige, criminele energie binnen haar verschrikkelijke misdadige agenda onaangetast blijft, is ze verschuldigd aan het feit dat ze de Repto-Lobby en de loge dient. Vermoedelijk behoort ze zelfs tot de species van de ‘Reptos’ of wil ze in haar opname proef slagen.

 7. Volledig akkoord met àlle reacties hierboven, doch… bekijk dan eens de beelden van ‘s anderendaags-in-de-weide na ieder “popfestival” èn de dagelijkse ochtendbeelden gedurende de “Gentse feesten”.
  Het toont ook een “slagveld”, achtergelaten door… ONZE jonge gasten.

  • Klein verschil: de verpakking van de restafval werd betaald. Niet dat we daarmee willen zeggen dat dit gedrag tolereerbaar is. De weggeworpen rommel van de vluchtelingen werd grotendeels geschonken en door hen niet goed genoeg bevonden.

Reacties zijn gesloten.