Ongewenste ongeboren kinderen…

De bronafbeelding bekijken… een humanitair wetenschappelijk en financieel probleem.  De terechte verontwaardiging over “wetenschappelijke” genetische en medische testen op gevangenen in nazi-concentratiekampen was groot.  Maar niemand schonk aandacht “in het vrije Westen” aan wat er gebeurde met geaborteerde foetussen tot 25 weken oud, die nog leefden nadat ze uit de veilige baarmoeder “verwijderd” werden.

“Abortus wordt door de meerderheid van de publieke opinie als een verworven recht beschouwd. Wat slechts weinigen beseffen is dat foetussen, die een late abortus overleven, zowel vroeger als nu wel vaker gebruikt worden voor wetenschappelijke en medisch-commerciële doeleinden. Want wanneer moord wordt gelegaliseerd, maken wetenschappers en de abortusindustrie maar al te graag gebruik van de grijze zone die hierdoor ontstaat, om er roem of geld uit te slaan…”

Lees meer in het omvattend artikel “Abortus: hoe ethische “grijze zone” leidt tot experimenten en commercieel gewin”

De Amerikaanse abortusindustrie “Planned Parenthood” die o.a. lichaamsdelen van abortuskindjes verkoopt aan kapitaalkrachtige wensouders, wordt gefinancierd door de Amerikaanse belastingbetaler via het terugbetalingssysteem van Medicaid.   Nadat het schandaal over de verkoop van organen losbarstte, werden politici ook wakker geschud en gepleit voor de schrapping van abortusbetaling door Medicaid.  Planned Parenthood heeft een tegenovergestelde mening, het zou juist over een periode van 10 jaar een hogere bijdrage van de belastingbetaler met zich meebrengen… nl. 130 miljoen dollar voor ongewenste zwangerschappen.  De “gezondheidscentra” van Planned Parenthood zijn trots op hun jaarlijkse 579.000 abortussen.

President Trump gaf onmiddellijk na zijn intrede te kennen de federale subsidies te schrappen, maar werd door zijn dochter Ivanka gewezen op mogelijke politieke gevolgen en andere “medische hulp” die Planned Parenthood verstrekt.  Naar verluidt zou slechts de abortussenafdeling financieel in het gedrang komen.  Indien deze “dienstverlening” uit het gezinsplanningprogramma genomen wordt, zou Planned Parenthood weer mogen rekenen op een volledige subsidiecheque.

Trump move to defund Planned Parenthood fulfills a promise — and promises a battle

Orgaanschandaal rond Planned Parenthood breidt zich uit

Gevraagd: Disney prinses als abortusmodel

 

Abortus: schokkende cijfers

 

7 gedachten over “Ongewenste ongeboren kinderen…

 1. “Maar niemand schonk aandacht ‘in het vrije Westen’ aan wat er gebeurde met geaborteerde foetussen tot 25 weken oud.”

  Slaat die zin nog op de nazi-concentratiekampen?
  En wie kwam dan met dit nieuws aanzetten?
  Weet alleen dat tijdens het nat-socialisme op abortus de doodstraf stond.

  • Neen, dat slaat niet op het nazisme. Het is slechts een vergelijking hoe de ene “wetenschappelijke” proeven op mensen verworpen, maar op andere doodgezwegen worden. Ongeboren kinderen: wegwerpmateriaal, waarvan ze nog recycleren wat bruikbaar en verkoopbaar is.

 2. In de strandbibliotheek las ik in Humo (ja in Humo) een interview met de schrijvers van het “Babybrein”, Sabine Hunnius en Michiel van Eik.

  Humo: we weten nu dat de hersenen zich al heel vroeg in de zwangerschap beginnen te ontwikkelen, zelfs nog voor veel vrouwen beseffen dat ze zwanger zijn.
  Hunnius: er beginnen zich in sneltempo nieuwe hersencellen te vormen.

 3. @ redactie

  het is een toffe strandbibliotheek en je wordt er niet suf van de lectuur door de lucht en de wind die wat om je oren blaast.
  Humo kan ik daar gratis voor niks lezen en de hersenontwikkeling, al zo vroeg bij de ontwikkeling van het embryo, mocht ik jullie echt niet onthouden.

  Wat ik nog last, en dit verdient om in een omlijsting te worden gezet, was een column van Kaaiman (Koen Meulenare) in de tijd van 17.08 met als titel: TRANSFERPERIODE.
  Hij vertelt hoe hij in de tijd van toen, bij de iconische grondwetspecialist, Robert Senelle, op de afspraak was. Het gesprek ging zoals altijd over de transfers van Vlaanderen naar Wallonië, waarvan Senelle het op zijn heupen kreeg. De allerlaatste cijfers had hij die ochtend bij het Vlaams Economisch Verbond opgehaald en vertelde via welk pervers systeem er jaarlijks miljarden van Vlaanderen naar Wallonië stroomden.
  Kaaiman besluit met:
  “De professor is helaas niet meer onder ons en sinds de regeringsdeelname van de N-VA lijken de transfers van Vlaanderen naar Wallonië opgedroogd.Verdwenen. Vanished in the air. Je hoort er nooit meer iets over en al zeker niet uit Vlaams-nationalistische monden, die er vroeger niet konden over zwijgen. Het is nog niet zo lang geleden dat onze leider, een kilo of zeventig zwaarder dan nu, in een auto met extra opgepompte banden en verstevigde amoritisseurs naar de scheepslift van Strépy werd gereden om daar voor het oog van de camera’s twaalf vrachtwagenladingen valse bankbiljetten in het water te gooien.

  En nu zou plots geen Vlaams geld meer naar Wallonië vloeien. En als het dat toch nog doet, is het niet meer zo erg? Kom zeg, hoe ver kun je gaan in het verloochenen van je programma?”

  Pak vast De Wever!

Reacties zijn gesloten.