Gevraagd: Disney prinses als abortusmodel

Afbeeldingsresultaat voor planned parenthood disney princessOpdat onze kindjes zo vroeg mogelijk met de realiteit des levens leren omgaan, wil de Amerikaanse Planned Parenthood dat Disney een prinses ontwerpt die een abortus heeft ondergaan.  Kwestie van kindjes voor te bereiden op de “vrije keuze”.  Kindjes die moeten leren dat kindjes krijgen geen plicht is – integendeel, lijkt het wel.  En wat is er tenslotte mis met een abortus – hoort gewoon bij het leven, … euh…. leven?

Planned Parenthood: We Need Disney Princess Who's Had AbortionDisney zou wel gek zijn op de vraag in te gaan.  Een plan om de verwijdering van hun doelpubliek aantrekkelijk te maken?  Lijkt ons geen goed idee.

Elke abortus is big business voor Planned Parenthood.  Tenslotte kan je onderdelen van een ongeboren kind nog verkopen aan ouders van een kind dat ondanks zijn fysische beperkingen toch het leven gegund werd.  Planned Parenthood liet weten dat, in het raam van een zo groot mogelijke “oogst”, er andere – behoudendere – abortustechnieken toegepast worden om kwaliteitsvolle onderdelen te kunnen aanbieden.

Ter duiding:

Planned Parenthood mengt zich ook in andere linkse thema’s, zoals illegale immigratie, geslachtsveranderingen (… begrijpe wie kan… maakt abortus overbodig – ergo: minder inkomsten) en …vakbondsactivisten.   Disney moet dus ook voor dergelijke figuren zorgen. Waar is de tijd dat een Disneyfilm puur plezier was, met sprookjes in beeld, prachtige tekeningen uit de Disneystudio met mooie muziek op de achtergrond, met een verhaallijn waarbij het goede het kwade overwint?  Noem ons gerust ouderwets.  Arme toekomst!  Arme kinderen!

Abortus: schokkende cijfers

Een nieuwe seksuele revolutie!

Education News

1 gedachte op “Gevraagd: Disney prinses als abortusmodel

Reacties zijn gesloten.