Ongerijmdheden

Ongerijmdheden

Toen men meldde dat men de identiteit van de moordenaars kende omdat één van hen zijn I.K. in de vluchtauto verloren had, dacht ik dat de gelijkenis met de ontknoping van een goedkoop Amerikaans politiefeuilleton wel heel groot was.

Een mededader / getuige / paniekerige “jongere” gaf zichzelf aan, hoewel die gast braafkes op school zat tijdens de feiten.  Hij had zijn naam op de sociale media opgemerkt.

Toen de moslimterroristen – men heeft het nu nog slechts over de ‘broers Kouachi’ – zich in de drukkerij verschansten – let wel: het gaat hier om professioneel opgeleide terroristen die in opdracht van Al Qaeda de aanslag uitvoerden – werden ze nog vergeetachtiger.  Ze kamden het drukkerijgebouw niet uit en zagen bijgevolg een ‘gijzelaar‘, die er geen was, over het hoofd die zich kon verstoppen in een kartonnen doos/in een kast/andere keuzemogelijkheid en die de belegeraars in detail op de hoogte kon houden van de toestand in het gebouw.

De andere moslim terrorist, Amedy Coulibaly, is mogelijk nog minder zorgvuldig geweest.  Hij telefoneerde met het telefoontoestel van de supermarkt naar een kennis en legde de hoorn niet goed in.  Op deze manier maakte hij het mogelijk dat de politie ‘live’ kon meeluisteren wat er binnen gebeurde.  Daarop besloot deze kort na 17 uur binnen te vallen omdat Coulibaly zich dan juist begon te ontspannen.  Hij was naar het schijnt aan het bidden.

Twee keer kreeg de politie ‘inside’ informatie via een open telefoonlijn.

Raar.  Te veel toeval om nog toevallig te zijn.  Valt dat niemand op?

Over de andere ongerijmdheden zullen we het hier niet hebben.  Dat werd zelfs in onze regimepers uit de doeken gedaan: nl. dat de staatsveiligheid perfect wist welk vlees ze in de kuip had.  En liet betijen. Felicitaties aan de Franse overheid zijn o.i. een slag in het gezicht van de bevolking.

Wij zijn niet de enigen die verder kijken dan de actua, die we mogen vernemen.  Kijk even mee naar deze video, waarin beelden verschijnen, waarin achteraf geknipt werd vooraleer ze  in het journaal getoond werden.

Uitgegomde personen in de straat.  Een personeelslid van Charlie Hebdo met een kogelvrije vest op het dak, na een zgn. vlucht in veiligheid. Een vluchtauto met andere zijspiegels dan degene die teruggevonden werd.  Een agent, die na de eerste kogel, die zijn vest raakte, met een kalasjnikov in het hoofd geschoten wordt, zonder een druppel bloed op straat.  In de video onderaan ziet u wat er gebeurt met een watermeloen als die met hetzelfde wapen beschoten wordt vanop een afstand van 3 m.


Wij zijn geen experten in deze materie, maar we vrezen dat hier méér achter schuilt dan we ooit te weten zullen komen.

FT

20Min.onLine

18 gedachten over “Ongerijmdheden

 1. Ja, ik heb ook twijfels.
  Aan de andere kant lees ik ook verhalen op bv. joostniemoller.nl(reaguurder dante) dat de Mossad achter de aanslagen zou zitten, dat het een zionistisch complot zou zijn… (wat me zeer sterk lijkt)
  En dan kan ik deze vraag niet voor me houden: zijn de redactieleden van Charlie Hebdo in werkelijkheid nog in leven en is de hele boel in scene gezet?

 2. Dat soort twijfels waren er ook bij die aanslag op de twin-towers. De Joden zouden achter die aanslag zitten enz enz . Wij trekken onze conclusies uit wat we vernemen via de media en blijkbaar zijn ze erin geslaagd , vraagtekens te plaatsen ten voordele van moslims . Feit is er zijn mensen vermoord !

 3. Misschien is alles nog niet verloren. In ieder geval ik doe mijn best om Al Quada, IS , Boke met Ham enz tot betere gedachten te brengen ! Zojuist hoorde ik een liedje dat ik ken sedert mijn prille jeugdjaren . Ik zoek nu een Arabische vertaler en hoop dat zij van dat liedje hun Strijdlied maken
  “” breng eens een zonnetje , onder de Meeensen ! Een blij gezicht dat doet zoo’n deugd enz enz …. Wie weet , ze barsten misschien in tranen uit ….alhoewel ik mijn twijfels heb !

  • Jij hebt goed praten: je woont in het land van de glimlach én van de zon!

     • Ik moet lachen we doen ons best, ja in de zetel aan de cp, maar gaan betogen tegen de islam dat durven jullie niet. Nochtans is er op 25 januari om 14uur juist over de grens een optocht tegen de islam, onze plicht is daar aanwezig te zijn met zoveel mensen mogelijk en met Vlaamse vlaggen

     • Roger, we hebben het aangekondigd; meer zit er niet in. Niet voor ons alleszins, al zouden we het ook anders willen dan we kunnen.

 4. Bij 9/11 werden door natuurwetenschappers en ingenieurs vele argumenten geplaatst waarom die towers niet in elkaar konden gezakt zijn door de inslag van een vliegtuig. Met allerlei wetenschappelijke bewijzen -waar ik bij gebrek aan kennis niet kan over oordelen, evenmin als over de bewijzen van de officiële versie – formuleerden zij dat het een inside job was. De geschiedenis zal één van beiden gelijk geven.

 5. Allen in Calais op 25 januari om 14 uur, een betoging tegen de islam, ik ben er in elk geval

Reacties zijn gesloten.