“Men” schiet op de pianist

Onze nullenzender vermijdt angstvallig het woord “islam” of “moslims” en trok gisteren naar een school met een samengestelde multi-religieuze klas. Bedoeling was eens te polsen wat de jongeren met verschillende religies van de Charlie-moordpartij dachten in de veronderstelling dat de multi-religieuze les de harmonie zou benadrukken.  En bereikte nét het tegenovergestelde van het doel: alle moslim leerlingen snapten niet dat Charlie Hebdo afbeeldingen van de profeet liet drukken, terwijl de redactie er zich toch van bewust was dat dit absoluut niet mocht!  Ze verdedigden quasi de aanslag vanuit het standpunt van de moslims.  Hebben ze voor de camera gezegd dat de moordaanslag daarom gerechtvaardigd was?  Neen, maar de allusie was herkenbaar.

Wie zich vanavond niet mateloos wil ergeren (en Duits verstaat), raden wij ten stelligste af naar de Tagesschau bij ARD* te kijken.  Iedereen met Gutmenschennaam en -faam wordt in stelling gebracht.  De woorden der nieuwslezers zijn zorgvuldig gekozen.  Kwestie van eigen meningsvorming bij de bevolking in de kiem te smoren.

In Duitsland kwam president Gauck braaf opdraven om te verklaren dat “extremisten van eender welke richting de gemeenschap van christenen, joden en moslims, niet klein zouden krijgen”.  Hij vernoemde Pegida niet, maar de allusie was herkenbaar.

En als het maandag in Berlijn tot een confrontatie komt met Pegida, dan zal deze laatste  de schuld krijgen.  Moslim verenigingen plannen immers maandag in Berlijn “een wake tegen geweld en voor een vreedzaam samenleven” aan de Branderburger Tor.  De allusie was herkenbaar.

De Duitse nieuwsredactie heeft het sinds gisteren over de “profiteurs van de haat”.  De nieuwslezer noemt Pegida niet, maar de allusie is herkenbaar.

“Men” zal de toestand misbruiken om alle kritiek op de immigratie te fnuiken.

FT

*Wij hebben de uitzending van 18 uur bekeken.

10 gedachten over ““Men” schiet op de pianist

 1. Juist een reactie van een kennis gekregen. Hij keek naar de toespraak van Filip De Winter in het parlement op TV en zei dat iedereen met de mond vol tanden zat. Hij bracht dan ook in herinnering hoe het VB gewaarschuwd had voor de toestanden die aangevangen zijn in Frankrijk.

  • We zeggen het al meer dan 35 jaar en nog altijd worden we verfoeit als de pest
   al 35 jaar of meer hebben we gelijk maar we krijgen geen gelijk.

 2. Zoals ik had voorspeld in andere bijdragen, zal men nu overgaan tot de grond van de zaak, en dat is de strijd tegen de tegenstanders van de vreemdelingeninvasies en de islam. Nu de daders dood zijn,is er geen risico meer op “interferenties” door verhoren, processen en dergelijke…Men kan zich nu volledig “concentreren ” op het echte probleem en gevaar, en dat is wat Duitsland betreft Pegida e.a.
  Je moet het de linkse en loge mafia’s en andere drijvende krachten achter de NWO wel laten. Een dergelijk voor hun dramatisch incident bij manier van spreken, in een fractie van een seconde, omkeren in hun voordeel.
  Binnen een goede week spreekt men niet meer over Parijs, maar zal de strijd tegen racisme en xenofobie in alle hevigheid woeden.
  De media zullen overuren kloppen om de propaganda machine op volle toeren te doen draaien.(in ware “agitpropstijl”).
  Het zou nu toch intussen moeten duidelijk zijn, waarvoor de aanslagen in Parijs hebben gediend.
  Alle rechtse en nationalistische partijen die tegen de EUSSR en de vreemdelingeninvasies zijn houden maar beter hun hart vast.
  In het EUSSR parlement kan men opnieuw de “droogleggingsprocedure” opstarten.
  Het linkse straatgeweld zal ook nog toenemen in de strijd tegen de “fascisten en nazisten!!!”. Een geweld dat door de “overheden of wat er moet voor doorgaan” zal geduld worden.
  Als het nodig is , zal men nog wel één of andere “false flag” organiseren, om de NWO er door te krijgen, en het verzet er tegen te neutraliseren.
  Parijs is dus maar een begin!!!

 3. De pers een grote leugenmachine maar ik hoop dat de bevolking het ware gevaar zal inzien namelijk de islam, wanneer een geert Wilders in Vlaanderen?

 4. Wat weerhoudt U terug te schieten? Aan alle salonfähige politiekers die ons continent gedurende de laatste 50 jaar hebben volgepompt met derde/vierdewereldvuiligheid, zeg ik: het bloed van hun slachtoffers kleeft aan UW handen.

 5. Het is onmogelijk een “God” of “Godsdienst ” te beledigen . Het zijn hun aardse zogezegde vertegenwoordigers die zich in hun kruis gepakt voelen . Ze worden bedreigd , aangetast in hun geloofwaardigheid en invloed om hun volgelingen verder onder de knoet te houden . De zogezegde Heilige Katholieke kerk gaat ook niet vrijuit . Eeuwen geleden was het woordje “ketter” een begrip . Hoeveel van deze ketters werden er niet gefolterd en gedood onder de meest gruwelijke omstandigheden . Met liefde te prediken komt ge niet ver , dat verzwakt de godsdienst en zijn macht . Onze kerken lopen leeg , roepingen worden zeldzaam . In vroegere tijden werd een nieuwe dorpspastoor feestelijk binnengehaald , dat is voorbij , finito , afgelopen dat soort folklore toestanden zoals de processies die door de straten trokken en waarbij iedereen knielde als “de Monstrans” eraan kwam . Zonder enige twijfel kent nu iedere sterveling op aarde de woordjes en hun betekenis , zoals Islam , Moslim , Moskee , Burka , Hoofddoek , dat is al een Allah overwinning op zichzelf . Nu rest enkel nog de “onderwerping ” De Ketters , Ongelovigen , De Kritiekgevers moeten worden vervolgd en gedood , daar zijn ze volop mee bezig. Deze zogezegde godsdienst mikt vooral op de meest simpelen van geest , de onnozelaars die plots de status krijgen van onmisbare krijger in dienst van de Almachtige met een bonus van 72 maagden bij tegenslag . Het feit alleen, dat die “sukkelaars” dat fabeltje geloven , geeft een goed beeld van hun geestesgesteldheid. Als ge zelf niet in staat bent om iets op te bouwen dat de moeite waard is , laat de anderen dat doen en neem het dan af , met geweld , angst en terreur te zaaien , het enigste waar ze goed in zijn ! met het argument , het is de “” Wil van Allah”” . Hoe kan Allah , heerser van het heelal met alles erop en eraan zich nu beledigd voelen door aardse mieren , niemendalletjes. Het doet me denken aan de soldaat die kwaad was op de Koning…. en de Koning trok er zich geen barst van aan. … Wat ik wel weet , we zijn in oorlog ! met een meedogenloze vijand , die nog gevaarlijker is door zijn zeer laag of nauwelijks merkbaar IQ . Het paard van Troje werd met de rode fanfare binnengehaald. Dat is en was een historische fout , een ramp . Het zou dan ook , een nog grotere ramp en een totaal gezichtsverlies betekenen voor de politiek verantwoordelijken van dat Allah festijn ……. Nogmaals aan alle Golfbreker lezers en sympathisanten …. Een voorspoedig , gelukkig Nieuwjaar en moge jij en je familie gespaard blijven van bomaanslagen , gijzeling en dergelijken in naam van de allerhoogste de meest vredelievende

  • Ge zijt blijkbaar weer goed in “form”, he René! Dank voor de wensen. We zullen ons best doen “gespaard” te blijven: we gaan niet werken bij ‘t Pallieterke en blijven weg uit joodse winkels.

 6. Uiteraard vermijden ze de woordjes Islam of Moslim want als men zou vragen “wie heeft ze binnengehaald ?” dan staan ze met hun “”tanden vol mond”

 7. Vraag me af over welke gemeenschap van christenen, joden en moslims, Gauck het heeft. Merk daar niets van. Laat ons zeggen dat de bevolking in Antwerpen, voor zover ze nog christelijk is, vreedzaam naast de joodse minderheid leeft zonder veel contact. Naast de moslimgemeenschap leven gaat voor het gros van de Antwerpenaren gepaard met heel veel wantrouwen, hoe Groen en Rood daar ook verandering in willen brengen.

Reacties zijn gesloten.