“Oh nee, ik discrimineer!”

“Als het doel van je cultuur “multicultuur” is’, analyseert de Canadese schrijver Mark Steyn, ‘zeg je eigenlijk dat je nergens in gelooft’ – in elk geval niet in jezelf.”

 

 “Zeggen dat iets bij je gebruiken en tradities hoort en dat je er trots op bent: onderscheid maken, ‘discrimineren’ kortom: het mag niet, het kan niet.” Thierry Baudet

 

 

Discriminatie als deugd

Het gedoe rondom Zwarte Piet heeft ook dit jaar weer de hele natie aan het sidderen gebracht. Pauw, DWDD en alle andere vergaarbakken van linksigheid gingen zich te buiten aan een orgie van zelfkastijding en masochisme. Ons werd opnieuw zeer duidelijk gemaakt dat we zelfs in ons meest naïeve folklorisme schuldig zijn; dat we heel erg slecht zijn; dat onze hele geschiedenis verschrikkelijk is en dat we – horribile dictu – ‘discrimineren’.  Lees hier het opiniestuk van Thierry Baudet.

Hij verwijst in zijn artikel naar Mark Steyn.  Ter kennismaking deze video, waarbij hij alle registers open trekt over de multikul.

Het spijt ons: dit vertalen lukt niet bij ons huidig personeelsbestand.

FT

 

 

2 gedachten over ““Oh nee, ik discrimineer!”

  1. Dat je toevallig je DNA met ze deelt hoeft geen reden te zijn om ze op alle gebied zomaar te gaan accommoderen. Per slot van rekening deel je ook 98% van je DNA met apen, varkens, en ratten.

Reacties zijn gesloten.