Motie van wantrouwen tegen Juncker

Watblieft? Geen vertrouwen in mij?

“The LuxLeaks scandal shows that Commission President Juncker in his political life has always acted to enrich his country behind its European partners, in defiance of the Union and the Community spirit he hopes to represent,” (Het LuxLeaks schandaal toont aan dat de voorzitter van de EU-Commissie Juncker tijdens zijn politieke leven altijd gehandeld heeft om zijn eigen land te verrijken achter de rug van zijn Europese partners, dit in tegenspraak met de EU en de Gemeenschapsgeest die hij hoopt te vertegenwoordigen) Marco Zanni 5*****

 

 

Als énige volksvertegenwoordiger van het land b, tekende Gerolf Annemans de motie van wantrouwen tegen het Luxemburgse drankorgel en officiële raadgever bij belastinggefoefel in zijn thuisland, de heer Jean-Claude Juncker.  Zoals algemeen bekend is de N-VA,ongeacht de EU-fractie waar ze aansluiting bij gevonden heeft, een enthousiaste bewonderaar van de EUSSR.

EU Observer

Vertrouwensstemming

 

2 gedachten over “Motie van wantrouwen tegen Juncker

  1. Die schijnheilige Luxemburger MOET op staande voet ontslagen worden en verdreven worden van ALLE publieke functies en dat zonder oprotpremie want die eikel is voor niets te vertrouwen, hoort samen met Judas op een foto.
    Het beste zou uiteraard zijn heel dat EU circus op te doeken bespaard miljarden euro’s en tonnen ergernis. 56.000 leeglopers onderhouden zijn er 56.001 teveel.

    • Dié motie van wantrouwen kan alleen in het kieshokje gegeven worden en zoals hier herhaaldelijk aangetoond zijn wij eeen kl…volk!

Reacties zijn gesloten.